advertorial

Nieuw, Littleasia-Waddinxveen

by redactie on 19 maart 2022

in advertorial,Waddinxveen

Half oktober vorig jaar ging de grote wens van Tie Ho Lam in vervulling, hij opende zijn eigen zaak: Littel Asia. Met zijn horeca opleiding en twee jaar ervaring met werken in een Japans Restaurant en vervolgens 10 jaar in het Chinese afhaal restaurant China Garden van zijn vader in de Zuidplas. Bij zijn vader heeft hij nog heel veel geleerd. Twee jaar terug is zijn vader met pensioen gegaan en heeft hij het afhaal Restaurant verkocht. China Garden is er nog steeds maar heeft nu een nieuwe eigenaar. Tie Ho heeft nog een tijdje bij de Gouden Wok in Hazerswoude gewerkt.

Bij zijn zoektocht naar een geschikte locatie voor zij eigen restaurant kwam hij eerst op de luifelbaan terecht maar helaas kreeg hij van de gemeente Waddinxveen geen vergunning om zijn zaak daar te vestigen. Via Via hoorde hij dat Hans Vanderloo de eigenaar van cafetaria Pico bello met pensioen ging en het pand langs de Groensvoorde te huur kwam.

Daar kreeg hij wel vergunning van de gemeente om zijn droom, een eigen zaak, werkelijkheid te maken. Met heel veel hulp van zijn schoonvader Cor Roos heeft hij de zaak verbouwd en heeft hij Little Asia geopend. Naast de Asia producten heeft hij ook de gebruikelijke cafetaria artikelen zoals frites, kroketten. Frikadellen etc.

Met Little Asia heeft Waddinxveen er een unieke zaak bij gekregen. U kunt er afhalen, even snel iets eten maar ook kiezen voor bezorging. Little Asia, Elzenhorst 65 (dit is langs de Groensvoorde, de oude Pico Bello locatie) 2742 CN Waddinxveen. 0182 612322 www.littleasia-waddinxveen.nl

Tie Ho :Wilt u geïnformeerd blijven over onze aanbiedingen volg Little Asia dan op facebook.

Tie Ho Lam

GSM reparatie…

by redactie on 19 februari 2021

in advertorial,Waddinxveen

De Bazaar en Phone Repair Waddinxveen zijn gevestigd op de Luifelbaan aan de Brederolaan in Waddinxveen.

Door Corona is de winkel alleen geopend voor reparatie van uw mobiele telefoon. De Bazaar is gesloten maar u kunt wel telefonisch bestellen en later afhalen.

Nieuwe winkel op de luifelbaan…

by redactie on 1 oktober 2020

in advertorial,Waddinxveen

In de winkel op de Brederolaan 9 in Waddinxveen waar voorheen de Bas speelgoed was gevestigd heeft zich een nieuwe winkel gevestigd. Het zijn eigenlijk twee winkels in één; De Bazaar Waddinxveen en Phone Repair Waddinxveen.

Bij de Bazaar zijn zoveel diverse artikelen verkrijgbaar dat dit moeilijk is te omschrijven. Zo is er bijvoorbeeld een bijzondere collectie pannen en ander keukenmateriaal, maar ook koffers, schrijfmaterialen, horloges, make-up, speelgoed en noem het maar op, zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.

Bij Phone Repair Repareren en verkopen ze nieuwe en gebruikte telefoons. Een gebruikte GSM met drie maanden garantie is al te koop vanaf 50 Euro. Verder is er een uitgebreide collectie hoesjes en andere accessoires. Ook voor een laptop is er van alles te verkrijgen.

Deze winkel is zeker een aanwinst voor Waddinxveen. Ga er zelf maar eens kijken op de Brederolaan 9 in Waddinxveen.