advertorial

De vestiging aan de Maarten schoutenstraat.

Het ondernemende echtpaar Paula en Niels Fokkema hebben onlangs de vierde vestiging van hun bedrijf IkWilOpslagruimteHuren.nl geopend in Waddinxveen. De drie andere vestigingen zijn in Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Uithoorn. De Waddinxveense vestiging is aan de Maarten Schoutenstraat 3. Dit is op industrieterrein Zuid (bij de Mercuriusweg)

Het pand is professioneel ingericht met opslagboxen in diverse afmetingen. Het kleinste formaat heeft drie kubieke meter inhoud. De grootste heeft 36 kubieke meter opslagruimte. (oppervlaktes zijn tussen de één vierkante meter en twaalf vierkante meter) Zowel zakelijk als particulier kunt u bij het bedrijf terecht. Het huren van een opslagruimte kan al vanaf een periode van één maand.

U kunt nu tijdelijk met 50% korting huren kijk voor info op de website.

Heeft U tijdelijk ruimte nodig voor de opslag van de complete boedel omdat u een wereldreis gaat maken of zoekt U als ZZP-er opslagruimte voor bedrijfsmaterialen, voorraad of archief? Alles is mogelijk! Elke box is beveiligd middels het continue cameratoezicht en een geavanceerde toegangscontrole.

Vestiging adres in Waddinxveen is Maarten Schoutenstraat 3, 2741 SZ Waddinxveen. Kijk voor alle informatie op de website. www.IkWilOpslagruimteHuren.nl of bel 085 40173 16

De huidige directie samen met de toekomstige directie.

Nieuw op de kaart bij Little Asia…

by redactie on 31 augustus 2022

in advertorial,Waddinxveen

Enige tijd terug berichten wij U over de opening van Little Asia aan de Elzenhorst 65. Op de voormalige locatie van cafetaria Pico Bello realiseerde Tie Ho Lam zijn grote wens; een eigen zaak.

Inmiddels gaat het heel voorspoedig en hoopt hij binnenkort het 1 jarig bestaan te vieren. Veel klanten genieten van de ruime sortering Aziatische gerechten. Tie Ho bezorgd aan huis maar het is uiteraard ook mogelijk om het te komen afhalen. En naast de Aziatische gerechten heeft Little Asia ook de standaard cafetaria producten zoals frites, kroketten etc.

Little Asia heeft nu weer iets nieuws op de kaart; Frietje met kip shoarma (Halal) dit moet u echt eens proberen. De prijs is €7,00

Little Asia, Elzenhorst 65 (dit is langs de Groensvoorde, de oude Pico Bello locatie) 2742 CN Waddinxveen. 0182 612322 www.littleasia-waddinxveen.nl

Nieuw, Littleasia-Waddinxveen

by redactie on 19 maart 2022

in advertorial,Waddinxveen

Half oktober vorig jaar ging de grote wens van Tie Ho Lam in vervulling, hij opende zijn eigen zaak: Littel Asia. Met zijn horeca opleiding en twee jaar ervaring met werken in een Japans Restaurant en vervolgens 10 jaar in het Chinese afhaal restaurant China Garden van zijn vader in de Zuidplas. Bij zijn vader heeft hij nog heel veel geleerd. Twee jaar terug is zijn vader met pensioen gegaan en heeft hij het afhaal Restaurant verkocht. China Garden is er nog steeds maar heeft nu een nieuwe eigenaar. Tie Ho heeft nog een tijdje bij de Gouden Wok in Hazerswoude gewerkt.

Bij zijn zoektocht naar een geschikte locatie voor zij eigen restaurant kwam hij eerst op de luifelbaan terecht maar helaas kreeg hij van de gemeente Waddinxveen geen vergunning om zijn zaak daar te vestigen. Via Via hoorde hij dat Hans Vanderloo de eigenaar van cafetaria Pico bello met pensioen ging en het pand langs de Groensvoorde te huur kwam.

Daar kreeg hij wel vergunning van de gemeente om zijn droom, een eigen zaak, werkelijkheid te maken. Met heel veel hulp van zijn schoonvader Cor Roos heeft hij de zaak verbouwd en heeft hij Little Asia geopend. Naast de Asia producten heeft hij ook de gebruikelijke cafetaria artikelen zoals frites, kroketten. Frikadellen etc.

Met Little Asia heeft Waddinxveen er een unieke zaak bij gekregen. U kunt er afhalen, even snel iets eten maar ook kiezen voor bezorging. Little Asia, Elzenhorst 65 (dit is langs de Groensvoorde, de oude Pico Bello locatie) 2742 CN Waddinxveen. 0182 612322 www.littleasia-waddinxveen.nl

Tie Ho :Wilt u geïnformeerd blijven over onze aanbiedingen volg Little Asia dan op facebook.

Tie Ho Lam