Waddinxveen

Zorgpartners Midden-Holland, het Groene Hart Ziekenhuis en Mediis organiseerden afgelopen woensdag 22 juni een Symposium Ouderengeneeskunde rondom het thema ‘Pijn, ellende en nieuw perspectief’ in Irishof in Gouda. De lovende woorden van de deelnemers geven aan dat deze samenwerking tussen ziekenhuiszorg, ouderenzorg en huisartsen in deze regio voor herhaling vatbaar is.

Dick van Duijn, lid Raad van Bestuur opende met gepaste gastvrijheid het symposium. Aansluitend liet het HoutenBeenTheater kort en krachtig zien wat de problematiek bij de huisartsen is met betrekking tot chronische pijn. Er werd herkenbaar geknikt in de zaal. Keynote spreker Martin Appelo volgde deze korte voorstelling op met een dynamisch en prikkelend betoog over pijn en hoe hiermee om te gaan. Zijn verhaal sprak de aanwezige huisartsen, POH’s en verpleegkundig specialisten erg aan. Dat was ook te merken door de kritische vragen die achteraf werden gesteld.

De drie workshops pijn bij artrose, sensorische informatieverwerking en aanhoudende lichamelijke klachten waren inspirerend en goed bezocht. Zo lieten medewerkers van Zorgpartners Amanda von Meijenfeldt, Janie Verschoor, Lydia van der Worp en Wilma Aantjes hun passie zien in de door hun gegeven workshop Sensorische Pijnbestrijding. “Een inhoudelijk sterke workshop,” jubelt een van de deelnemers.

Van alles bij Vonk…

by redactie on 27 juni 2022

in Waddinxveen

Aan het eind van het schooljaar is het nog een paar keer flink vlammen bij Vonk. De cursisten schitteren in voorspeelavonden (begin 19.00 uur) voor dwarsfluit op 1 juli, piano op 5 juli en voor saxofoon/klarinet met bands op 7 juli, voor viool op 2 juli om 12.00 uur. Alle concerten vinden plaats in Cultuurhuys de Kroon en zijn gratis te bezoeken. Zin om zelf een instrument uit te proberen? Meld je dan nog snel aan voor een gratis proefles op zaterdag 2 juli door een mailtje met je naam, leeftijd en telefoonnummer te sturen naar info@stichtingvonk.nl.

Op de vernieuwde website van Vonk vind je alle instrumenten. Kies jij voor zang? Dan krijg je straks een gratis proefles van de nieuwe zangdocente Danique van der Vlugt (bekend van o.a. Kuzko en Dragonfruit). Op vrijdag 1 juli zijn er gratis proeflessen voor gitaar en dwarsfluit in BSO Park Triangel (14.30 – 17.00 uur), ook voor kinderen die niet op de BSO zitten. Aanmelden eveneens via een bericht met jouw gegevens naar info@stichtingvonk.nl. Kijk voor alle informatie op de nieuwe website www.stichtingvonk.nl.

SEOP symfonieorkest in Waddinxveen…

by redactie on 26 april 2022

in Waddinxveen

Op uitnodiging van Vonk zullen op vrijdag 13 mei 1000 kinderen uit het Waddinxveense basisonderwijs in de Ontmoetingskerk een live optreden van een professioneel symfonieorkest meemaken.
SEOP organiseert al 18 jaar bijzondere muziekprojecten voor de jeugd, met als uitgangspunt het symfonieorkest. Als enige organisatie in Zuid-Holland, gaat de SEOP met een professioneel symfonieorkest (RBO Sinfonia) en unieke projecten naar tientallen gemeenten toe, met name de kleine en middelgrote gemeenten, waar zelden of nooit een symfonieorkest komt.

“De Geheime Sleutel van Gershwin” is een gloednieuwe productie: dit is de eerste keer dat The Gershwin Estate (nabestaanden) exclusief toestemming heeft gegeven om Gershwins muziek te gebruiken voor een speciale voorstelling voor kinderen. De muziek van Gershwin die veel raakvlakken heeft met jazz, is voor jongeren een ideale overbrugging tussen de popmuziek die zij kennen en het meer klassieke symfonisch repertoire. Dit zou de Europese première zijn van deze productie.

“De Geheime Sleutel van Gershwin” is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van de componist. Het verhaal vertelt over een toevallige ontmoeting in de straten van New York tussen een arme krantenjongen en de grote Amerikaanse componist George Gershwin. Het orkest verweeft op magische wijze de grootste hits van Gershwin in het drama terwijl de meester-componist historische anekdotes deelt over zijn leven en muzikale passie. Een hechte vriendschap ontwikkelt zich terwijl Gershwin en de krantenjongen de enorme smeltkroes van Amerikaanse muziek verkennen en de sleutel ontdekken om het muzikale potentieel van de jongen te ontsluiten.

Soms als achtergrond, dan weer op de voorgrond, wordt het publiek meegenomen in meer dan twintig van Gershwin’s populairste composities: uit klassieke werken zoals Porgy & Bess, American in Parijs, Cuban Overture, Concerto in F en Rhapsody in Blue, tot aan populaire hits van The American Songbook waaronder I Got Rhythm, Swanee, Stairway to Paradise, Someone to Watch Over Me en Fascinating Rhythm.

Het optreden vindt plaats op vrijdag 13 mei in de Ontmoetingskerk te Waddinxveen, Groensvoorde 3.
Er zijn twee voorstellingen: een om 10.00 uur (tot 10.45 uur) en een om 11.10 uur (tot 11.55 uur).

Foto: PR Seop

Op 12 mei 2022 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een webinar voor ouders met kinderen in de peuterpuberteit. Het is bedoeld voor alle ouders met kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar uit Hollands Midden.

De ene dag heb je nog een schattige baby en opeens heb je een peuter in huis. Een peuter die niet wil eten, die driftig wordt en een eigen wil heeft. Help!

Peuter gaat van glijbaan

Wat verandert er eigenlijk allemaal als je kind een peuter wordt? Waarom lijken peuters soms wel pubers? Hoe kun je omgaan met dwars gedrag en driftbuien? Hoe bewaar je je rust?

Psycholoog en opvoedkundige Tischa Neve, bekend van tv en andere media, helpt ouders op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s. Er wordt naast de enorme uitdagingen waar we voor staan ook gekeken naar de kansen die dit alles meebrengt voor het gezin!

Dit webinar vindt plaats op donderdag 12 mei 2022 van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl

Op zondagmiddag 24 april 2022 treedt om 15:00 uur het Duo van Loenen & Borsboom op.

Het veelgeprezen jonge duo Pieter van Loenen (viool) en Tobias Borsboom (piano) brengen een kleurrijk en gevarieerd programma, gebaseerd op hun nieuwe CD The Silence Between. Zij vormen een veelgevraagd duo, dat al bij Podium Witteman te zien was. Pieter van Loenen speelt vanaf zijn 6e jaar viool. Hij is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en treedt als solist op met diverse gerenommeerde orkesten.

Tobias Borsboom, een creatief en veelzijdig musicus, studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam en won in 2015 de Dutch Classical Talent Award. In de Volkskrant stond een viersterren recensie: “Violist Pieter van Loenen en pianist Tobias Borsboom laten de stilte tussen de noten spreken”. Bas van Putten schreef in de Groene Amsterdammer: “Wat een flexibele, klank- en taalgevoelige vertolkers zijn dit en wat een mooie tegendraadse repertoirekeuze”

Uitvoering:
Zondagmiddag 24 april 2022 in de Remonstrantse Kerk, Zuidkade 59, Waddinxveen. Aanvang 15.00 uur. Kerkzaal open een half uur voor het begin van de uitvoering.
Reserveren kan via reserveringen@muziekinwaddinxveen.nl
Telefonisch reserveren kan ook via 06 53 28 10 16.
Entree €15,00 incl. koffie of thee. Houders van de Rotterdampas €12,50. Jongeren tot 21 jaar €10,00. Betaling door overboeking op rekening NL53 RABO 0308 9632 10 t.n.v. Stichting Muziek in Waddinxveen of contant aan de zaal. Ruime gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

ParkPret 2022: groot spektakel…

by redactie on 10 april 2022

in Waddinxveen

Na twee jaar afwezigheid is Park Pret in Waddinxveen weer terug van weggeweest. Op woensdag 27 april is het Burgemeester Warnaarplantsoen van half tien ’s morgens tot half elf ’s avonds decor van een groots spektakel om Koningsdag te vieren. Naast een spetterend podiumprogramma, de leukste attracties, activiteiten, demonstraties en kraampjes is er dit jaar ook een Bevrijdingsontbijt en een aubade.

Om acht uur start het Bevrijdingsontbijt. Alle Waddinxveners zijn welkom om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan over vrijheid en onvrijheid. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot en met 21 april.
Ook dit jaar wordt het weer één groot spring- en speelfestijn in het park! De jeugd kan zich uitleven op de vele springkussens, de uitdagende stormbaan, de unieke Nick Jr. Playtrailer en in een peddelbootje op de vijver. Tussen tien en vijf uur kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van alle attracties op vertoon van een polsbandje. Deze zijn verkrijgbaar voor twee munten bij de kassa’s op het terrein.

Op het podium zijn naast onder andere Studio Da Danza en Popschool Waddinxveen, een spetterende Illusieshow voor Kids en DJ Jan Smit te bewonderen. Het avondprogramma wordt verzorgd door Rolling Piano en DJ Jurgen.

Tijdens ParkPret wordt betaald met munten. Deze kosten €1,10 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s op het terrein. Betalen kan met pinpas of contant geld. Aangeschafte munten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Het meebrengen van eigen alcoholische dranken is tijdens ParkPret niet toegestaan.

Nieuw, Littleasia-Waddinxveen

by redactie on 19 maart 2022

in advertorial,Waddinxveen

Half oktober vorig jaar ging de grote wens van Tie Ho Lam in vervulling, hij opende zijn eigen zaak: Littel Asia. Met zijn horeca opleiding en twee jaar ervaring met werken in een Japans Restaurant en vervolgens 10 jaar in het Chinese afhaal restaurant China Garden van zijn vader in de Zuidplas. Bij zijn vader heeft hij nog heel veel geleerd. Twee jaar terug is zijn vader met pensioen gegaan en heeft hij het afhaal Restaurant verkocht. China Garden is er nog steeds maar heeft nu een nieuwe eigenaar. Tie Ho heeft nog een tijdje bij de Gouden Wok in Hazerswoude gewerkt.

Bij zijn zoektocht naar een geschikte locatie voor zij eigen restaurant kwam hij eerst op de luifelbaan terecht maar helaas kreeg hij van de gemeente Waddinxveen geen vergunning om zijn zaak daar te vestigen. Via Via hoorde hij dat Hans Vanderloo de eigenaar van cafetaria Pico bello met pensioen ging en het pand langs de Groensvoorde te huur kwam.

Daar kreeg hij wel vergunning van de gemeente om zijn droom, een eigen zaak, werkelijkheid te maken. Met heel veel hulp van zijn schoonvader Cor Roos heeft hij de zaak verbouwd en heeft hij Little Asia geopend. Naast de Asia producten heeft hij ook de gebruikelijke cafetaria artikelen zoals frites, kroketten. Frikadellen etc.

Met Little Asia heeft Waddinxveen er een unieke zaak bij gekregen. U kunt er afhalen, even snel iets eten maar ook kiezen voor bezorging. Little Asia, Elzenhorst 65 (dit is langs de Groensvoorde, de oude Pico Bello locatie) 2742 CN Waddinxveen. 0182 612322 www.littleasia-waddinxveen.nl

Tie Ho :Wilt u geïnformeerd blijven over onze aanbiedingen volg Little Asia dan op facebook.

Tie Ho Lam

Muzieklessen in BSO Park Triangel…

by redactie on 19 maart 2022

in Waddinxveen

Vanaf april organiseert Vonk in samenwerking met BSO Park Triangel muzieklessen. Er is een aanbod voor kinderen vanaf 4 jaar, ook als ze niet op de BSO zitten. Op dinsdag 5 april starten 10 lessen Kleutermuziek en voor kinderen van 6 t/m 8 jaar 10 lessen BasisMuziek inclusief een melodica. Wil je dwarsfluit leren spelen? Dan zijn de blokken van 6 lessen vanaf woensdag 6 april iets voor jou: kinderen van 6 en 7 jaar krijgen les van 14.30 – 15.15 uur, vanaf 8 jaar van 15.15 – 16.00 uur. Voor gitaarles kan je voor een beginnerscursussen in alle leeftijden terecht vanaf vrijdag 8 april. De kinderen krijgen voor de gehele lesperiode een dwarsfluit of gitaar mee naar huis. Voor kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar komt er een cursus Kizomba. Met slag- en ritme-instrumenten en dans beleef je met je hele lijf de ritmes van deze van oorsprong Afrikaanse muziek. De lessen worden gegeven in BSO Park Triangel, Parklaan 5. Alle informatie en inschrijven via www.stichtingvonk.nl

Foto: PR Vonk

(H)art voor Oekraïne…

by redactie on 15 maart 2022

in Waddinxveen


De oorlog tegen Oekraïne en het leed van de vluchtelingen raakt ons allemaal. Kunnen kunstenaars hier iets in betekenen, met hun kunst die ze vanuit hun hart maken? Door Vonk zijn ze gevraagd om een kunstwerk te doneren. Deze kunstwerken – tekeningen, schilderijen, schetsen, CD’s uit eigen productie – worden op zaterdag 19 maart van 10.00 tot 14.00 uur in Cultuurhuys de Kroon te koop aangeboden. Directeur Ingrid Ranftl van Vonk ziet dat steeds meer organisaties aanhaken: ‘We organiseren deze kunstmarkt op hele korte termijn. Maar we krijgen ontzettend enthousiaste reacties van onze Waddinxveense culturele partners.

Zo heeft de Waddinxveense Kunstkring al haar medewerking toegezegd, zal Studio Da Danza voor een optreden zorgen, treden docenten van Vonk op, en kunnen we luisteren naar koren’. Samen met Cultuurhuys de Kroon en Bibliotheek de Groene Venen wordt met man en macht gewerkt aan de praktische uitvoering. Zo zullen de vrijwilligers o.a. taarten bakken voor bij de koffie. De bedoeling is om de volledige opbrengst te goede te laten komen aan giro 555. ‘Elke dag krijg ik toezeggingen, komen er nieuwe ideeën en nieuw aanbod bij’, vertelt Ranftl blij, ‘het maakt heel veel los bij iedereen die ik spreek. Kunst kopen is nog nooit zo zinvol geweest…’ Via sociale media zullen de ontwikkelingen gedeeld worden in de hoop zo veel mogelijk bezoekers in Cultuurhuys de Kroon te mogen ontvangen: zij krijgen de unieke kans om kunstwerk te kopen dat door een kunstenaar voor Oekraïne beschikbaar is gesteld.

Afgelopen zaterdag 12 maart had Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxeen, hun eerste wedstrijd van het jaar in Spijkenisse. Tijdens deze Twirlwedstrijd deden bijna alles solisten en twee teams van Illusion mee.

Nadine Bok deed deze wedstrijd voor het eerst mee in de klasse Junior met haar 1 Baton routine en wist zich te plaatsen in de Novice klasse. De andere solisten van Illusion hebben inmiddels wat meer ervaring met de wedstrijden en stonden weer te stralen op de vloer.

Er werden dan ook mooie resultaten behaalt, welke helaas nog zonder prijsuitreiking, aan het einde van de dag bekend werden gemaakt door de trainsters. Irine Kleiweg (1 Baton Adult) en Madelon van Harten (Dance Twirl Adult) behaalden allebei een promotie. Irine naar de Intermediate en Madelon naar de Beginners. Ook waren er deze dag plaatsingspunten voor het NK Twirlen voor Madelon van Harten met 1 Baton (Adult Beginner), Tara Slaman 2 Baton (Adult Intermediate) Irine Kleiweg Super X Strut (Adult Beginner) en Dione van der Greft Dance Twirl (Adult Intermediate). Team A en B wisten deze dag een 2e plaats te behalen met hun Superhelden en Bioscoop thema.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl

Zien en doen bij Vonk…

by redactie on 11 maart 2022

in Waddinxveen


De cursisten van docente Annemarie van Hooff vertonen voor het eerst weer hun werken in de vitrines en gangen van Cultuurhuys de Kroon. Geïnspireerd door kunstrichting Cobra zijn kleurrijke schilderijen gemaakt die de kijker verwonderen en vrolijk stemmen.

De tentoonstelling opent op 17 maart haar deuren, de openingstijden zijn gelijk aan die van de bibliotheek. In de tentoonstelling zijn ook tekeningen van de deelnemers aan de cursus Botanisch Tekenen te zien. Deze cursus krijgt een vervolg van 7 lessen vanaf donderdag 24 maart (13.00 – 15.30 uur) waarvoor beginners en gevorderden kunnen inschrijven.

Muziek op schoot start op dinsdagochtend 29 maart met een nieuwe cursus van 5 lessen voor de kleinste ‘doeners’ – kinderen van 4 maanden tot 4 jaar, samen met een (groot-) ouder. Meer informatie op www.stichtingvonk.nl of via 0182-614422 (ma t/m vr 13-17 uur).

Foto: PR Vonk

De huiseigenaar leidt je rond tijdens de thematours van de Duurzame Huizen Route. Huiseigenaar Halvard Jan Hettema uit Waddinxveen vertelt op zaterdag 12 maart over zijn energiezuinige jaren ’70-woning. De zogenaamde thematour is een bezoek en rondleiding bij een duurzaam huis, over een specifiek thema. Huiseigenaren vertellen vanuit hun eigen ervaringen hoe zij hun woning duurzaam hebben aangepast. Inwoners uit Waddinxveen zijn van harte welkom om ideeën op te komen doen en al hun vragen aan Halvard Jan te stellen. Inschrijven is gratis en kan vanaf via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Halvard Jan vertelt zaterdagmiddag om 14:00 uur over zijn energiezuinige jaren ’70-woning in Waddinxveen. Zijn woning is een mooi voorbeeld van hoe je met verschillende maatregelen steeds meer energie bespaart. “Tijdens de rondleiding vertel ik over de zonnepanelen, de vloer-, dak- en muurisolatie en ons luchtzuiverende en isolerende groendak. Ook licht ik graag toe hoe wij het hebben aangepakt met de financiering en duurzaamheidslening”, aldus Halvard Jan.

Gratis inschrijven voor de thematour
In maart en april vinden in heel Nederland thematours plaats. Tijdens een thematour leiden huiseigenaren bezoekers rond in en om hun woning. Ze vertellen enthousiast hoe zij het verduurzamen van hun woning hebben aangepakt. Waddinxveners zijn van harte welkom om ideeën op te doen. Schrijf je gratis in via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Duurzame Huizen Route
De thematours zijn onderdeel van de Nationale Duurzame Huizen Route: een onafhankelijk platform voor iedereen met interesse in duurzaam wonen en (ver)bouwen. De thematours worden mede mogelijk gemaakt door de provincies Fryslân en Zuid-Holland en 43 gemeenten, waaronder gemeente Waddinxveen. Zij moedigt inwoners aan om op een laagdrempelige manier kennis te maken met duurzaam wonen.

Jeroens Clan in De Kroon met ‘Tere Zieltjes’…

5 maart 2022

Na de succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu naar Waddinxveen met ‘Tere zieltjes’. De Clan speelt op zaterdag 19 maart in De Kroon hun programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes […]

Lees verder →

GIRO 555

4 maart 2022
Lees verder →

Zondagmiddagconcert 27 februari 2022

21 februari 2022

Op zondagmiddag 27 februari 2022 treedt om 15:00 uur het Brisk Recorder Quartet Amsterdam op met hun programma Four in One. “De blokfluit is niet voor één gat te vangen!”Alide Verheij, Susanna Borsch, Marjan Banis en Bert Honig, blokfluitenBRISK is een term uit de Engelse Consortmuziek. Deze aanduiding voor tempo en sfeer komt veel voor […]

Lees verder →

Danielle Schel is terug met OK en Dennis Kolen speelt nieuwe nummers in De Kroon…

20 februari 2022

Met haar nieuwe voorstelling OK is Danielle weer terug in De Kroon. Een echte Daniëlle avond zal het worden, want OK bevat een keuzepakket aan grillige verwachtingspatronen, zoals: veelbelovend, hysterisch, onzeker, hilarisch, geil, briljant en tegelijkertijd afschuwelijk, geniaal. Met haar betoverende liedjes, en onverwacht hilarische sketches zal Daniëlle haar uiterste best doen om aan al […]

Lees verder →

Mulder Mode is winnaar van de ondernemersprijs Midden Holland in de Categorie Detailhandel…

25 januari 2022

Mulder Mode is winnaar van de ondernemersprijs Midden Holland in de Categorie Detailhandel.

Lees verder →

College van B&W wil Theo Thijssenschool uitbreiden…

20 januari 2022

Het college van burgemeester en wethouders stelt de gemeenteraad voor om de Theo Thijssenschool uit te breiden met 4 lokalen. De school heeft te maken met een tekort aan ruimte. Het voorstel is uitvoerig besproken met het schoolbestuur, stichting Klasse. Stichting Klasse heeft de uitdrukkelijke wens om les te geven op 1 locatie. Met de […]

Lees verder →

Verlenging financiële steun culturele sector Waddinxveen…

23 december 2021

Waddinxveense culturele organisaties en verenigingen kunnen nu ook voor de tweede helft van 2021 financiële steun aanvragen bij de gemeente. Eerder kon dit al voor het jaar 2020 en het eerste halfjaar van 2021. De steun wordt beschikbaar gesteld vanuit het Rijk. Het is bedoeld om de culturele sector te ondersteunen in de financiële gevolgen […]

Lees verder →

Oliebollen…

20 december 2021

De Hersteld Hervormde Gemeente verkoopt dit jaar oliebollen (m/z rozijnen), appelbeignets en appelflappen volgens grootmoedersrecept (met deeg). We gebruiken alleen kwaliteits-grondstoffen en ervaren bakker werken op een corona veilige wijze. Tien oliebollen voor € 7,50, vijf appelbeignets voor € 6,75 en tien appelflappen voor €5,50. U kunt uw bestelling vooraf plaatsen t/m 29 december 10:00. Dat kan per […]

Lees verder →

Kerst bij Muziek op schoot…

3 december 2021

Op woensdagochtend 22 december kunnen (groot-)ouders samen met hun (klein-)kind ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. We zingen natuurlijk kerstliedjes die leuk voor de kleintjes zijn, en olv docente Maria Oosterom maken we kennis met nog veel meer gezellige en leerzame manieren om samen met muziek bezig te zijn. Doe samen […]

Lees verder →

Rachel Croft opnieuw in De Kroon…

3 december 2021

De Britse singer-songwriter Rachel Croft is op zondagmiddag 12 december opnieuw te beluisteren in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Haar show in kerstsfeer staat in het teken van haar in 2020 verschenen kerstplaat The North Star. Haar liedjes zijn vaak geïnspireerd door Keltische melodieën met doordachte teksten van Joni Mitchell, Sandy Denny en Matt Corby, […]

Lees verder →

Sinterklaas volop in de problemen…

29 november 2021

Vol spanning zaten de kinderen en muzikanten van Vonk in de theaterzaal van Cultuurhuys de Kroon klaar om Sinterklaas te ontvangen. Toen hij er eindelijk was mocht hij niet naar binnen. Want toen ook de Goedheiligman een corona-check moesten laten doen bleek dat hij zijn mobieltje kwijt was. En geen Piet die hem kon helpen […]

Lees verder →

Piet Hardendood stopt als dorpsdichter…

27 november 2021

Piet Hardendood stopt als dorpsdichter. aanleiding is een gedicht op 3 november geplaatst in Hart van Holland. Piet maakte dit gedicht naar aanleiding van een afgezegd optreden bij “Muziek op Zondag” wegens het ontbreken van een persoonlijke Coronapas. De organisatie van “Muziek op Zondag” nam contact op met de gemeente om ze over dit gedicht […]

Lees verder →

Bastienne Prins CDA-lijsttrekker…

22 november 2021

Bastienne Prins is op 18 november jl. tijdens een Algemene Ledenvergadering herkozen tot CDA-lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Met vier jaar ervaring als fractievoorzitter was zij veruit de beste kandidaat. In een reactie op de keuze van de leden dankte zij voor het in haar gestelde vertrouwen. Ze hoopt samen met de vernieuwde fractie handen […]

Lees verder →