Waddinxveen

Vonk weer open

by redactie on 13 mei 2021

in Waddinxveen

Op de persconferentie van 11 mei viel het verlossende woord, vanaf woensdag 19 mei mag er weer fysiek les gegeven worden bij Vonk. Dat is voor de muziekleerlingen en -docenten heel goed nieuws: Na ruim 4 maanden online-muzieklessen mag iedereen weer ‘echt’ op les komen. Wat nog niet kan zijn groepslessen, zoals tekenlessen en repetities voor leerlingen ouder dan 18 jaar. Momenteel wordt met man en macht binnen de Kroon weer alles op orde gebracht om veilig aan de slag te kunnen.

Foto: De deuren gaan voor Vonk weer open

Ben je op zoek naar een veelzijdige, creatieve en uitdagende sport. Wil je wat anders dan voetbal, tennis of hockey, twijfel dan niet langer en schrijf je in voor de introductiecursus Twirlen!

Twirlen is een moderne sport waarbij dans en souplesse gecombineerd worden met het technisch draaien, rollen, gooien en zwaaien van de baton (stok).

Tijdens de les besteden we aandacht aan de vele facetten die hierbij komen kijken. We warmen op, doen rek- en strekoefeningen, doen dans/ballet, leren nieuwe Twirltechnieken en gaan we uiteraard aan de slag met sprankelende routines op verschillende thema’s en muziek. Lijkt je dit wel wat en wil je het ook eens proberen? Zonder gelijk vast te zitten aan een lidmaatschap.

Meld je dan nu aan voor de introductiecursus Twirlen in Waddinxveen. Georganiseerd door Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen. Vanaf vrijdag 21 mei kunnen jongens en meiden vanaf 6 t/m 12 jaar meedoen aan de cursus. Zij leren de basistechnieken van Twirlen en gaan ook aan de slag met een heuse show. Allemaal in combinatie met spetterende dansbewegingen en een hoop gezelligheid. De cursus wordt (indien mogelijk) afgesloten met een uitvoering voor alle familie en vrienden op vrijdag 2 juli.


Locatie: TOOS Plaza, Staringlaan 18 Waddinxveen (Bij nog niet mogen buiten sporten, buiten les op de schaatsbaan, Willem de Rijkelaan 190 in Waddinxveen)
Data: Vrijdag 21, 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni en 2 juli 2021
Lestijd: vrijdag van 16:30 uur tot 17:30 uur
Kosten: €30,- voor de gehele cursus

Kom jij ook meedoen? Aanmelden kan via info@twirlafdelingillusion.nl, introductie@tooswaddinxveen.nl of www.twirlafdelingillusion.nl/aanmelden. (cursus start bij minimaal 5 aanmeldingen)

Kan je niet deze introductiecursus, maar wil je toch een lesje Twirlen volgen? Dat kan! Volg twee gratis proeflessen op de vrijdag tijdens onze reguliere lessen.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl

De cursisten van Vonk kunnen al maandenlang geen schilder- en tekenlessen meer volgen. Thuis gaan ze wel door dank zij de online begeleiding van hun docenten, maar ondertussen missen ze het gezellige wekelijkse samenzijn in het tekenlokaal. Corona maakt duidelijk dat een tekenles zo veel meer is dan alleen maar het leren van de kneepjes van het vak. Om toch weer met elkaar bezig te kunnen zijn hebben de tekendocenten van Vonk een bijzonder project in het leven geroepen. Uit de rijke kunstgeschiedenis kozen ze een schilderij, met als thema onze dromen na corona. Iedere cursist krijgt van Vonk een tas met daarin een klein vierkant stukje van dat schilderij en een schilderdoek. Hij/zij brengt in zijn eigen stijl en techniek dat stukje van het schilderij over op dat doek. Tenslotte zullen alle stukjes bij elkaar weer het grote schilderij vormen. Er hebben zich meer dan 40 cursisten aangemeld om hieraan mee te doen. Zal iedereen zijn schilderdoek op tijd inleveren, of zullen er ook vakjes overblijven? Pas bij het leggen van de puzzel, eind mei, zal duidelijk worden om welk origineel schilderij het gaat.

Foto: PR (detail uit schilderij, verrassende tassen)

Lintjesregen 2021 in Waddinxveen…

by redactie on 26 april 2021

in Waddinxveen

Traditiegetrouw vond op maandag 26 april vanaf 10.00 uur de lintjesregen plaats. Door de coronamaatregelen reikte burgemeester Nieuwenhuis vijf Koninklijke onderscheidingen uit bij de inwoners thuis.

Lees verder

Van 28 juni t/m 3 juli 2021 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in Waddinxveen. Help jij ons in de strijd tegen de zenuwslopende ziekte multiple sclerose (MS)? Word collectant

We zijn op zoek naar collectanten! Collectanten kunnen ervoor kiezen om huis-aan-huis of thuis vanaf de bank te collecteren. De opbrengst van de landelijke collecteweek is van essentieel belang  voor de 25.000 mensen met MS in Nederland die iedere dag met een ziekte moeten leven die hun zenuwen letterlijk sloopt. Onderzoek naar MS en onze strijd tegen MS moet daarom doorgaan. Collecteren kost maar twee uurtjes tijd per jaar. En het is nog leuk ook!  

Ziekte van het centrale zenuwstelsel

MS is een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Doordat er iets mis is in het afweersysteem, wordt de laag om de zenuwen aangevallen en beschadigd. Hierdoor komen signalen van en naar de hersenen niet (goed) door, waardoor verlammings- en uitvalsverschijnselen optreden. In Nederland hebben 25.000 mensen MS en elk jaar komen hier zo’n 1000 mensen bij. De eerste symptomen treden meestal op tussen het 20e en 40e levensjaar. Dat maakt MS de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen.  

Onderzoek hard nodig

Er is nog geen oplossing voor MS. Onderzoekers weten niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Onderzoek is daarom hard nodig. Het Nationaal MS Fonds besteedt de opbrengst uit de MS Collecteweek onder andere aan wetenschappelijk onderzoek naar betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS.

Meer informatie en aanmelden: www.nationaalmsfonds.nl/collecteren

Webinar Temperamentvolle kinderen

by redactie on 1 april 2021

in Waddinxveen

Op 22 april 2021 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een webinar over temperamentvolle kinderen. Het is bedoeld voor ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar in regio Hollands Midden.

Temperamentvolle kinderen zijn intense, gevoelige en opmerkzame kinderen met een sterke eigen wil. Tijdens dit webinar legt bekend kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve uit hoe het in het hoofd en lijf van temperamentvolle kinderen werkt. Als je je kind leert aanvoelen en goed begrijpt dan maakt dat een wereld van verschil voor je kind, voor jou én voor je gezin.

Dit webinar vindt plaats op donderdag 22 april 2021 van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Waddinxveen organiseert in maart een online workshop Typisch jongens- en meisjesgedrag, voor ouders van kinderen van 3 tot en met 12 jaar.

Een jongen is geen meisje. Jongens worden vaak als lastig gezien. Ze zijn druk, maken lawaai, kunnen niet stilzitten en maken alles kapot. Maar zijn jongens echt lastig? Een typisch meisje is juist rustig en sociaal, zit het liefst rustig te spelen of te tekenen, houdt van priegelklusjes met kraaltjes, ​kletst je de oren van je hoofd over van alles en nog wat…. Maar klopt dat? Wat is typisch jongens- en typisch meisjesgedrag?

In deze interactieve workshop behandelen we de ontwikkeling van jongens en meisjes in de basisschoolleeftijd. We bespreken hoe je er mee om kunt gaan en er wellicht anders naar kunt kijken. We wisselen veel tips en ervaringen uit en gaan met nieuwe ideeën naar huis.

De workshop bestaat uit 2 online bijeenkomsten en vindt plaats op dinsdag 23 en 30 maart 2021 van 19.30 – 21.30 uur. Kosten € 10,00 p.p. (ouderparen krijgen 10 % korting).

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl

Kom ook nu kennis maken bij TOOS!

by redactie on 1 maart 2021

in Sport,Waddinxveen

Ben je op zoek naar een leuke sport, maar kan je niet zo goed kiezen. Dat snappen wij! De keuze is ook reuze. En zeker in deze tijden is het nog knap lastig om iets te vinden.

Daar hebben we bij TOOS wat voor. Kom vanaf deze week mee doen online of buiten met de introductieblokken HipHop en Recreatief turnen. Hiphop gaan we gezellig online doen, makkelijk vanuit je eigen huiskamer. En Recreatief turnen doen we heerlijk in het lentezonnetje buiten bij TOOS. Maak tijdens de Introductiecursus TOOS per blok van 6 tot 8 lessen vrijblijvend kennis met deze sporten. Je kunt ervoor kiezen om een enkel blok mee te doen, of misschien wel allebei. Of je maakt het jaar af door na de meivakantie mee te doen met het blok Twirlen.

Het is voor meiden en jongens van 6 t/m 12 jaar en je hoeft uiteraard geen ervaring te hebben. Voor het blok Hip Hop en/of Recreatief turnen betaal je maar €20,-. Dat is pas leuk kennis maken!

Op donderdag 4 maart start de eerste les Hip Hop van 17.30 tot 18.15 uur online en op maandag 8 maart start Recreatief Turnen van 15.45 tot 16.35 uur. Er is nog plek, dus geef je snel op. Vol=Vol.

Wil je opgeven of wil je meer informatie, mail dan naar introductie@tooswaddinxveen.nl of kijk op www.tooswaddinxveen.nl.

GSM reparatie…

by redactie on 19 februari 2021

in advertorial,Waddinxveen

De Bazaar en Phone Repair Waddinxveen zijn gevestigd op de Luifelbaan aan de Brederolaan in Waddinxveen.

Door Corona is de winkel alleen geopend voor reparatie van uw mobiele telefoon. De Bazaar is gesloten maar u kunt wel telefonisch bestellen en later afhalen.

Toertochten in Coronatijd gaan niet samen en dus bedacht de organisatie van de Winterfietselfstedentocht een alternatief. En een alternatief past eigenlijk ontzettend goed bij een elfstedentocht. Normaal gesproken wordt de tocht op de eerste zondag van februari gereden maar voor een goede spreiding mocht je nu gedurende de winter starten. Ik moest mij inschrijven bij de winterelfstentocht op internet en werd lid van de groep op Strava. Op 21 december kreeg ik je de route in diverse bestanden.. Een goed idee met als voordeel dat je je favoriete weertype kon uitkiezen. 2 januari leek mij een prima dag want het zou droog blijven.

Start in het donker met een goede voorbereiding…
Goede voor bereiding is het halve werk dus is een goede verlichting op de fiets noodzakelijk,warme kleding en vooral genoeg eten en drinken voor onder weg, omdat het in deze tijden onzeker is wanneer je weer iets te eten of te drinken kan scoren. Om 5 uur vertrokken naar Leeuwarden ik zou onderweg bij een pompstation wel even een bakkie doen. Dat ging dus niet gebeuren want die zijn zo vroeg nog gesloten. Het zou tot vlak voor Harlingen duren voordat ik mijn eerste bakkie kon doen. Op de fiets!

Gladde bruggetjes, gravel en onverharde paden…
Normaal start je in de elfstedenhal langs de ijsbaan en na het Frysk folksliet maar nu lag er een beetje ijs op het fietspad dus toch een beetje sfeer. Dat het niet regende wilde niet zeggen dat het droog was het eerste uur in het donker was het oppassen geblazen. Vooral op bruggetjes. Afstappen en lopend de bruggetjes over is ook wel een ding met je wielerschoenen. De organisatie had de route wat aangepast. Omdat er nu geen grote groepen zouden rijden konden er wat smallere paadjes worden genomen zodat je nog meer de schaatsroute kon volgen. Erg leuk maar gestrooid wordt daar niet. Na een uurtje werd het licht en ik zag dat alles nat was. De wegen, mijn schoenen, mijn fiets kortom als ik ‘s avonds thuis kwam had ik nog wat te doen. Maar het weer was goed en ik was niet de enige die fietste. In Kimswerd kon ik mijn eerste bakkie koffie doen. Dat zorgde er wel voor dat dat nog lekkerder smaakte. Helaas had de cafetaria geen Oranjekoek op naar een bakkerij dan maar. Inmiddels ook al op gravel en onverharde paden gefietst en dat maakte het nog leuker. Klunen hoefde niet. De eerste keer vraag je je af of Garmin niet in de war is maar daarna fiets je gewoon door. De organisatie had trouwens de fouten in de GPX route al door gemaild inclusief afbeeldingen. Echt top. In de buurt van Bartlehiem verscheen er in de verte een regenboog. Het zal toch niet? Maar nee het ging niet regenen. Maar ach, de fiets en alles onder de knieën zat inmiddels onder de modder.

Terug in het donker…
Na het prachtige Dokkum weer terug naar dat beroemde bruggetje en daarna was het zonnetje verdwenen. Tja als je een maand eerder gaat fietsen is het bijna een uur langer donker. De lampjes konden weer aan maar dat gold niet voor de straatlantaarns. Die waren er niet op die landelijke paden en weggetjes. En er kwam ook nog flink wat mist. Een hele nieuwe ervaring was het inklikken in de pedalen in het aardedonker. Snel rijden was onmogelijk want je fietst heel vaak in de buurt van het water en je wilt niet rechtdoor als je eigenlijk de bocht om moet. Dit maakte het allemaal nog specialer. Aan het begin van de avond was ik weer terug op het industrieterrein. Snel omkleden en op naar een pompstation voor nog een bakkie.

De beloning…
Thuis de fiets schoongemaakt want je wilt geen roest als herinnering aan een winterse tocht. Een week later kreeg ik de medaille en zelfs de stempelkaart via de post. Ik vond het een goed alternatief en een mooie route. Ik denk dat ik hem van de zomer nog eens ga doen zodat ik alles bij daglicht kan zien. En hopelijk veel meer kans op koffie met oranjekoek. Interesse?

Tot 21 maart kan je de tocht nog zelf rijden. Aanmelden bij https://www.frieslandbeweegt.frl/

Dramatische film en Jan Rot in De Kroon…

by redactie on 29 november 2020

in Waddinxveen

Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen vertoont woensdag 9 december de dramatische film After the Wedding. Isabel (Michelle Williams) is de manager van een weeshuis in Calcutta. Ze gaat op een uitnodiging in van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support.

De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup), waarmee ze een geheim deelt. Tijdens de bruiloft van Theresa’s dochter komt het tot dramatische ontwikkelingen.
De film begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 7 euro.

Fenomeen Jan Rot in De Kroon…

Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen heeft zaterdagavond 12 december het podium vrijgemaakt voor het Rotterdamse fenomeen Jan Rot. De singer/songwriter treedt om half acht en om kwart over negen op met een aan de omstandigheden aangepast programma.

‘Alle tijd en het leven een makkie’, zingt Jan Rot op de wijs van Summertime uit Porgy & Bess en glijdt met zijn publiek in een warm bad van heimwee naar een tijd die we niet eens hebben meegemaakt. In de eigen taal, en ‘gewoon’ gezongen, worden die liedjes ineens van nu, en gaan over ons en onze toekomst. Want hoe minder jaren er voor je liggen, hoe minder haast je moet maken. Neem de tijd. Alle tijd…

Jan Rot gaat al ruim veertig jaar zijn eigen weg als zanger, entertainer, (lied)schrijver en ‘Koning onder de hertalers’ (volgens Frits Spits). Zo won hij in 2016 de Annie MG Schmidt-prijs voor Stel dat het zou kunnen…, een ontroerend lied over zijn moeder. Recente wapenfeiten: boek, cd en tour O ja! over de jaren ‘90 en zijn vertaling van musical Hello, Dolly!

Op zijn cv staan inmiddels 24 albums onder eigen naam en tien als mede-hoofdartiest, meer dan achthonderd liedjes, teksten en vertalingen voor zichzelf en anderen.

Pianist Jakob Klaasse (1948) heeft een enorme staat van dienst als muzikaal leider van De Toekomst van Bram Vermeulen, Magnificent Seven van Henny Vrienten en vijf jaar Boudewijn de Groot. Hij toerde al met Jan ten tijde van Counting Sheep (1982), maar later ook als duo en in producties als Nachtlied, An + Jan en De Palingvissers.
De toegansprijs is twintig euro.

Huisartsenpraktijk Triangel…

by redactie on 17 november 2020

in Waddinxveen

Maandag 16 november, zijn huisarts Erik Middelveld en de projectorganisatie Park Triangel tot overeenstemming gekomen over de vestiging van de huisartsenpraktijk in de nieuwbouw bij het station. De huisarts, nu gevestigd in het Medisch Paviljoen aan de Parklaan, zal komend voorjaar verhuizen naar de nieuwbouw in Stationspark. Hier is ook het Tandheelkundig Centrum Triangel gevestigd.

“Ik ben heel blij dat het is gelukt. Het is een prachtige, goed bereikbare locatie waar we kunnen meegroeien met de wijk. Per 1 januari start onze nieuwe (vrouwelijke) huisarts en dan breiden we ook onze openingstijden uit tot vijf hele dagen in de week,” vertelt huisarts Erik Middelveld trots. Gaan alle paramedici, nu actief in het medisch paviljoen, mee? “Dat is de volgende stap. Nu het contract rond is, kunnen we het plan verder uitwerken. De medicijnenkluis van de apotheek gaat zeker mee en met de paramedici ga ik snel in gesprek.”

Ook Alexander de Vries, directeur van de projectorganisatie Park Triangel is gelukkig met deze ontwikkeling. “Een snelgroeiende wijk als Triangel verdient naast goed onderwijs ook goede gezondheidszorg. Met de komst van de huisartsenpraktijk ontstaat er met het tandheelkundig centrum een mooie ‘zorgboulevard’ centraal in de wijk.”

Videobellen Sint en Pieten groot succes…

16 november 2020

Afgelopen zaterdag arriveerden Sint, SmeerPieten en RoetveegPieten niet met de boot in Waddinxveen, maar waren zij in hun geheime kasteel te vinden vanwaar ze met ongeveer 500 Waddinxveense gezinnen videobelden. Nadat eerdere plannen voor de aankomst met de boot, het openluchttheater en de drive thru in Waddinxveen van tafel konden, bleek dit de best passende […]

Lees verder →

Vurige flamenco in De Kroon…

15 november 2020

Flamencoband Labryénco is zaterdag 28 november twee maal te gast in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Om half acht en om kwart over negen gaan de muzikanten los. De band is opgericht door gitarist/componist Alain Labrie, die de beste muzikanten om zich heen heeft verzameld. Hun muziek is een overweldigende mix van flamencogitaar, vette groovy […]

Lees verder →

Online activiteiten stichting Kernkracht…

15 november 2020

Nu onze activiteiten vanwege de coronacrisis bijna niet meer op locatie mogen plaatsvinden, bieden we diverse online alternatieven aan. Dit zodat mensen toch aansluiting vinden bij de thema’s die op dit moment in hun leven spelen en daar onze ondersteuning bij kunnen gebruiken.We merken dat juist in deze periode er meer behoefte is aan ondersteuning […]

Lees verder →

Oproep nominaties jeugdonderscheiding Waddinxveen…

9 november 2020

Ook dit jaar worden in Waddinxveen jeugdonderscheidingen uitgereikt aan jongeren tussen de 6 en 18 jaar. De onderscheiding is bedoeld voor jeugdige talenten die een bijzondere prestatie hebben verricht op het gebied van sport, cultuur of wetenschap. Ook jongeren die zich belangeloos inzetten voor een mooier, beter of bekender Waddinxveen komen in aanmerking. Iedereen kan […]

Lees verder →

Sint en Pieten videobellen met 450-500 gezinnen…

9 november 2020

Maar liefst 450 tot 500 gezinnen met kinderen jonger dan 10 jaar die in Waddinxveen wonen gaan zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur videobellen met Sint en Pieten. Aanmelden is nog tot 11 november via www.winkeleninwaddinxveen.nl mogelijk. Omdat een traditionele intocht met de boot bij de Hefbrug en rijtoer met een bijzondere bus door Waddinxveen […]

Lees verder →

IK VAL OP…

1 november 2020

In het kader van de landelijke campagne fietsverlichting Ik val op Is er in Waddinxveen een gratis controle en reparatie voor de fietsverlichting op: Zaterdag 7 november a.s. van 08.30 tot 16.00 uur bij: Wielaard Fietsen, Dorpstraat 24-28 Waddinxveen In samenwerking met VVN Waddinxveen, gemeente en de politie. De reparatie is geheel gratis alleen eventuele […]

Lees verder →

De Kroon Presenteert…

1 november 2020

De Kroon vertoont ‘De Beentjes’…Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen vertoont woensdag 11 november de amusante Nederlandse speelfilm De Beentjes van Sint-Hildegard. Jan (gespeeld door Herman Finkers) is al 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege). Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de […]

Lees verder →

Repair Café Waddinxveen online…

28 oktober 2020

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is Repair Café Waddinxveen genoodzaakt voorlopig gesloten te blijven voor bezoek. Natuurlijk willen ze de inwoners wel graag van dienst zijn en dus is er de mogelijkheid om de reparatie online aan te melden via info@repaircafewaddinxveen.nl  Eén van de reparateurs van het Repair Café neemt dan contact […]

Lees verder →

Taalvirtuoos Pieter Jouke in De Kroon…

28 oktober 2020

In zijn nieuwe programma Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Zaterdag 7 november staat hij in De Kroon in Waddinxveen. Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept je uit de waan van de dag, zo de tijdgeest […]

Lees verder →

Sint en Pieten gaan kinderen in Waddinxveen videobellen…

27 oktober 2020

Helaas geen aankomst met de boot bij de hefbrug en rondtoer door Waddinxveen of alternatieven zoals het openluchttheater of de Drive-Thru. Daarvoor in de plaats gaan Sint en Pieten op 14 november tussen 11 en 16 uur videobellen! Elk gezin in Waddinxveen dat dan door Sint of Piet wordt gebeld, maakt kans op een flitsbezoek […]

Lees verder →

Stroopwafelautomaat…

27 oktober 2020

Afgelopen zaterdag is bij stroopwafelbakkerij Markus aan de Staringlaan in Waddinxveen een stroopwafelautomaat geopend. De burgemeester van Waddinxveen heeft met het doorknippen van een lint de automaat in gebruik gesteld. Het is nu mogelijk om 24 uur per dag verse stroopwafels te halen want zoals iedereen inmiddels wel weet komen de echte Goudse stroopwafels al […]

Lees verder →

De Kroon is voor Marlon Kicken…

18 oktober 2020

Stand-up comedian Marlon Kicken probeert zijn nieuwste show uit in Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen. Zaterdag 31 oktober om kwart over acht is de aanvang. De toegangsprijs is 19,50 euro.Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, […]

Lees verder →

Illusion eindelijk weer op wedstrijd…

18 oktober 2020

Vorigeweek zaterdag 10 oktober vond voor Illusion, twirlafdeling van TOOS, na een lange tijd van stilte weer een wedstrijd plaats. Een aantal van Illusion hun solisten reisde afgelopen zaterdag af naar Almere om, voor sommige, meer dan een jaar later weer op wedstrijd te gaan. Uiteraard met in acht name van de coronamaatregelen die de […]

Lees verder →