IkWilOpslagruimteHuren.nl ook in Waddinxveen…

by redactie on 8 juli 2023

in advertorial,Waddinxveen

De vestiging aan de Maarten schoutenstraat.

Het ondernemende echtpaar Paula en Niels Fokkema hebben onlangs de vierde vestiging van hun bedrijf IkWilOpslagruimteHuren.nl geopend in Waddinxveen. De drie andere vestigingen zijn in Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en Uithoorn. De Waddinxveense vestiging is aan de Maarten Schoutenstraat 3. Dit is op industrieterrein Zuid (bij de Mercuriusweg)

Het pand is professioneel ingericht met opslagboxen in diverse afmetingen. Het kleinste formaat heeft drie kubieke meter inhoud. De grootste heeft 36 kubieke meter opslagruimte. (oppervlaktes zijn tussen de één vierkante meter en twaalf vierkante meter) Zowel zakelijk als particulier kunt u bij het bedrijf terecht. Het huren van een opslagruimte kan al vanaf een periode van één maand.

U kunt nu tijdelijk met 50% korting huren kijk voor info op de website.

Heeft U tijdelijk ruimte nodig voor de opslag van de complete boedel omdat u een wereldreis gaat maken of zoekt U als ZZP-er opslagruimte voor bedrijfsmaterialen, voorraad of archief? Alles is mogelijk! Elke box is beveiligd middels het continue cameratoezicht en een geavanceerde toegangscontrole.

Vestiging adres in Waddinxveen is Maarten Schoutenstraat 3, 2741 SZ Waddinxveen. Kijk voor alle informatie op de website. www.IkWilOpslagruimteHuren.nl of bel 085 40173 16

De huidige directie samen met de toekomstige directie.