Voor een goede gebruikte fiets ga je naar Koren…

by redactie on 3 mei 2014

in Diverse berichten,Waddinxveen

Klik voor een vergrotingWie denkt dat met het sluiten van rijwielhandel Van den Bor aan de Zuidkade geen fietsen meer te koop zijn heeft het mis. Een klein stukje verderop is namelijk Koren Fietsen gevestigd. Koren Fietsen richt zich met name op de verkoop van gebruikte fietsen voor dames, heren en ook voor kinderen. Alles wordt met garantie verkocht. Het is zelfs mogelijk om je huidige fiets in te ruilen op een gebruikte fiets. Op afspraak kan de klant ook in de avonduren terecht.

Een dikke 20 jaar terug is Gerrit Koren hobbymatig begonnen met z’n fietsenhandel. Hij had toen een drukke baan als uitvoerder bij een kabelbedrijf. Toen hij besloot om het rustiger aan te doen met een “normale baan” en daarnaast fietsen te repareren en verkopen.

Klik voor een vergrotingNadat Gerrit Koren kon stoppen met werken heeft hij zijn activiteiten verder uitgebreid door het oprichten van Koren Fietsen en zich bij de Kamer van Koophandel in te schrijven.

Koren heeft regelmatig klanten die een vervelende ervaring hadden met online via internet gekochte fietsen. Mensen denken goedkoop uit te zijn maar worden vervolgens geconfronteerd met slechte kwaliteit en dito service. Koren heeft veel klanten door mond tot mond reclame. Iemand die tevreden is verteld dat graag aan anderen.

Klik voor een vergrotingKoren doet uiteraard ook reparatie en onderhoud van de fietsen. Het is volgens hem wel jammer dat veel mensen niet realiseren dat een fiets net als een auto periodiek onderhoud nodig heeft. Hij stelt dat één keer per jaar je fiets een onderhoudsbeurt geven zorgt voor meer fietsplezier en minder reparatie kosten. Gemiddeld kost een onderhoudsbeurt 40 euro dus het is zeker niet veel geld.

Heeft u een fiets nodig? Ga dan eens kijken bij Koren Fietsen aan de Zuidkade 100 in Waddinxveen. Openingstijden op afspraak (ook ’s avonds) via telefoon: 06-143 82 264. Kijk ook eens op de website van Koren Fietsen, www.korenfietsen.nl.Klik voor een vergroting