Kerstshoppen bij IKenIK.nl…

by redactie on 10 december 2013

in Diverse berichten

De succesvolle winactie van vorig jaar krijgt een vervolg. Ook dit jaar zijn er in de kerstperiode prijzen te winnen bij de leukste en hipste online baby- en kinderwinkel van Nederland. Zo maak je tussen 10 en 22 december niet alleen kans op €100,- shoptegoed maar kan je ook een ander blij maken met een prachtig kerstpakket. Als de kerstklokjes daar nog niet van gaan rinkelen..

RAAD HET AANTAL KERSTBALLEN
Raad tussen 10 en 22 december hoeveel kerstballen er in de pot zitten die te zien is op www.ikenik.nl/winacties en maak kans op €100,- shoptegoed. Iedereen kan meedoen door zijn of haar antwoord achter te laten onder het Facebook-bericht en tevens te sturen naar info@ikenik.nl. Uit alle juiste inzendingen kiest de organisatie op 23 december de winnaar van € 100,- IKenIK Shoptegoed!

GEEF KERST CADEAU!
Kerst is dé tijd van het jaar om eens om je heen te kijken en je naasten te ondersteunen. Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. In deze donkere dagen kan een klein beetje extra warmte en aandacht vaak voor een groot geluk zorgen. Daarom geeft IKenIK.nl drie IKenIK Kerstpakketten, boordevol leuke (IKenIK)-producten en attenties, weg aan mensen die dat kunnen gebruiken. Meedoen kan door onder het Facebook-bericht te laten weten wie en waarom hij/zij een IKenIK Kerstpakket verdient. Stuur dit tevens naar info@ikenik.nl en wie weet geef jij straks iemand een klein beetje kerst cadeau.
Meer info >>