Muntpunt levert voordeel op voor winkelier en consument…

by redactie on 6 juni 2013

in Diverse berichten

Nederlanders potten gezamenlijk flink wat muntgeld op. In totaal zwerven er in de huiskamers, portemonnees, lades en broekzakken ruim drie miljard euromunten rond. Zonde! Dankzij Muntpunt kunnen deze munten letterlijk ‘ten gelde’ worden gemaakt.

Het idee van een Muntpunt is voor Nederland nieuw maar in Amerika, Zweden en Engeland bewijst het succes zich al jaren. In supermarkten, winkelcentra en bij tankstations maken consumenten veelvuldig gebruik van deze mogelijkheid om meer voordeel uit hun muntgeld te halen.

Voor ondernemers betekent Muntpunt dubbel voordeel. Zij merken een toename aan klandizie, zeker wanneer er extra voordeel aan de actie wordt gekoppeld. Zo kiezen veel ondernemers voor het geven van 15% extra kooptegoed wanneer er munten worden gestort bij een Muntpunt in hun winkel. Stort een consument €10,00 dan ontvangt deze in totaal €11,50 kooptegoed, te besteden in de winkel waar de muntstort-automaat staat opgesteld. Daarnaast betekent Muntpunt een efficiëntieslag. De in het Muntpunt gestorte munten worden gesorteerd en zijn door de ondernemers direct te gebruiken. Zodoende hoeven ondernemers geen extra kosten te maken voor de aanschaf van kleingeld á €0,20 tot €0,40 per rolletje.

Muntpunt is een initiatief van VB en B Media BV in samenwerking met SCAN COIN – Borsu Systema in Harderwijk. Muntpunt is succesvol getest bij een aantal Gulf Jemie Servicestations in Gelderland.

Ondernemers die meer willen weten over de voordelen en aantrekkelijke verdienmodellen voor een Muntpunt in de eigen onderneming kunnen vrijblijvend contact opnemen met telefoonnummer 085 – 104 50 68 of e-mailadres info@muntpunt.com. Kijk ook eens op www.muntpunt.com