Jansdebat donderdag 30 mei 20.00 uur in de St Janskerk: Europa, geopolitiek naïef !?…

by redactie on 14 mei 2024

in Waddinxveen

De Europese verkiezingen vinden plaats op 6 juni dit jaar. In een tijd waarin thema’s zoals veiligheid, klimaat, technologische ontwikkelingen, privacy en onvrede een belangrijke rol spelen staan we als Europa voor een keuze. Wat betekent een veranderende wereld voor de toekomst van de EU? Moet de macht van de Europese Unie worden afgeremd of moeten we bewegen naar een pragmatisch federaal Europa. Daarover gaat het komende Jansdebat. Alex Krijger, geopolitiek analist, Harold Hooglander, nr 2 op de EU lijst voor de SGP en Teun Janssen nr 3 op de EU lijst voor Volt geven hun visie op deze ontwikkelingen. Diederick van Wijk van Instituut Clingendael leidt het debat. De aanwezigen krijgen ruim de gelegenheid om mee te doen.

Voor meer informatie en aanmelden: www.jansdebat.nl