Cultuurhuys De Kroon…

by redactie on 29 februari 2024

in Waddinxveen

Matinee van singer / songwriter Dennis Kolen op ZONDAG 3 maart 2024.  De Platenkast: mix van eigen songs met die van bekende songwriter.

Dennis Kolen is bepaald geen onbekende in De Kroon, als helft van het duo Wijlacker&Kolen speelde hij diverse keren voor een uitverkochte zaal, onder andere ‘Sounds of Silence – Simon&Garfunkel acoustic.

Hij begon zijn solocarrière in 2005 met een vliegende start, nadat Leo Blokhuis zijn debuutalbum ‘The Jinx’ belachelijk mooi noemde in ´De Wereld Draait Door´. Dennis groeide, zoals veel muzikanten van zijn generatie, op met de muziek uit zijn vaders platenkast, met songwriters als Paul Simon, Neil Young en Bob Dylan als zijn voorbeelden. Sinds jaren is hij op de Nederlandse podia te bewonderen, zowel in clubs als in het theater. Zijn toewijding en intieme optredens leverden hem een trouwe schare fans op. .

Kortom: heeft u zin een gezellige, relaxte zondag middag, er zijn nog tickets te koop voor € 19,00 en zoals altijd is een drankje inbegrepen bij het kaartje.