Elke derde zondag van de maand organiseert Boek en Troost het Rouwcafé…

by redactie on 11 februari 2024

in Waddinxveen

Een veilige en welkome plek voor iedereen die door de dood een dierbare moet missen. Of dat nu je partner, ouder, kind, vriend/vriendin is, het Rouwcafé biedt gelegenheid om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten. Aan de hand van een thema, verhaal of gedicht kunnen ervaringen worden uitgewisseld, kun je je eigen verhaal spiegelen aan dat van anderen, kun je dat wat je raakt bespreekbaar maken, dat intense gemis, dat diepe verdriet. Door dat samen te delen, kan het begin zijn van het ervaren van meer rust, van je niet meer zo helemaal alleen voelen. Zondag, 18 februari is het eerstvolgend Rouwcafé. Dit keer geen specifiek thema, maar “elkaar ontmoeten met muziek” Wees welkom om lotgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een drankje, een hapje en bijpassende muziek.

Zondag, 18 februari 2024
15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)
Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1, 2804 XA Gouda
Toegang € 5,00 incl. consumpties
info@boek-en-troost.nl