De PCOB afd. Waddinxveen organiseert op donderdag 21 december een kerstmiddag voor ouderen en alleen gaande…

by redactie on 4 december 2023

in Waddinxveen

De presentatie van de middag is “Kerst in de Middeleeuwen” door Henk van ’t Spijker. Vervolgens wordt er een gedicht voorgedragen en gaan we ook samen zingen. Tijdens de pauze is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Na deze viering sluiten we de middag af met een uitgebreide broodmaaltijd, waar u kunt genieten van het eten en met elkaar van gedachte wisselen. Wij hopen van harte dat we met velen samenkomen om met elkaar kerst te vieren. Laat u ons alstublieft vroegtijdig weten of u van plan bent om te komen? Dit helpt ons bij de organisatie en het regelen van de maaltijd. We kijken er naar uit om u op donderdag 21 december te verwelkomen en samen een mooie middag te beleven. Mocht u vragen of speciale wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Waar? In de hal van de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3, 2742 DJ, Waddinxveen bent u van harte uitgenodigd. De middag begint om 14.00 uur en eindigt om ongeveer 19.00 uur. U kunt zich opgeven bij dhr. Ad van den Assem, tel. 0653271925 of e-mail aassem@hetnet.nl. We vragen u om dat uiterlijk voor 15 december te doen, zodat we alles op tijd kunnen bestellen. Om alles naar behoren te kunnen regelen zijn er kosten aan verbonden. De kosten voor deze middag zijn € 25.00 p.p. Het rekeningnummer is N12 RABO 0157 5822 56 t.a.v. PCOB afd. Waddinxveen, onder vermelding “Kerstmiddag 2023”