Vier het Sinterklaasfeest bij Boerderij In de Krom…

by redactie on 22 november 2023

in Ingezonden berichten,Regio

Boerderij In de Krom nodigt jong en oud uit om op woensdag 29 november het Sinterklaasfeest te vieren op deze sfeervolle locatie. Een feestelijke middag staat gepland, inclusief de mogelijkheid om op de foto te gaan met Sinterklaas en een gezellig ponyritje te maken.

Datum en tijd: woensdag 29 november 2023, 13.15 uur tot 14.45 uur
Locatie: Boerderij In de Krom, Middelweg 32, 2841 LB Moordrecht

Boerderij In de Krom, gelegen in Moordrecht, is een woon- en werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor meer informatie over het Sinterklaasfeest of Boerderij In de Krom, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website: gemiva.nl/indekrom.
Blijf op de hoogte van alle activiteiten door onze Facebookpagina te volgen: Zorg- en Kinderboerderij “In de Krom” | Moordrecht | Facebook. Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben.