Voorlichting Psychose en stemmen horen door Stichting KernKracht…

by redactie on 3 oktober 2023

in Waddinxveen

Op maandagavond 9 oktober is er in het Huis van Alles in Bodegraven een voorlichting Psychose en stemmen horen. Stemmen horen kan heel divers zijn. Wilt u hier meer over weten, kom dan naar onze voorlichting! Inloop vanaf 19.00 uur; voorlichting van 19.30 tot 21.30 uur.

Twee ervaringsdeskundigen van KernKracht vertellen hun ervaringsverhaal. Een sociaal-psychiatrisch verpleegkundige van GGZ Rivierduinen houdt een presentatie over dit onderwerp. Deze voorlichting is voor alle belangstellenden. Er zal genoeg ruimte zijn voor het stellen van vragen of het delen van ervaringen.

Wil je deze voorlichting bijwonen? Meld je dan uiterlijk 9 oktober vóór 17.00 uur aan bij Maartje Weeda. mweeda@kernkracht.nl of 06-48507877, dit kan ook via WhatsApp. De voorlichting vindt plaats in het Huis van Alles, Vromade 1B in Bodegraven.