Meer zelfvertrouwen bij het solliciteren…

by redactie on 25 september 2023

in Waddinxveen

Groepstraining van JobHulpMaatje Waddinxveen start in oktober 

Wil je erachter komen welke baan past bij jouw kwaliteiten? Of kan je wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken bij het solliciteren? Op donderdag 26 oktober start er weer een Jobgroup van JobHulpMaatje in Waddinxveen. Werkzoekenden kunnen zich nu aanmelden. 

In de training van 7 bijeenkomsten onderzoeken de deelnemers welke baan past bij hun ervaring, kwaliteiten en talenten. Zij kunnen ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden en leren zichzelf beter en zelfverzekerder te presenteren aan een werkgever. 

De bijeenkomsten vinden vanaf 26 oktober wekelijks plaats op donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in Waddinxveen. De training is gratis en voor iedereen in Waddinxveen die (ander) werk zoekt. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. Aanmelden kan online: www.jobhulpmaatje.nl/aanmelden, via e-mail: jobhulpmaatje@metelkaarwaddinxveen.nl of telefonisch: 06-30 99 67 30.