Zaterdag 23 september start het nieuwe theaterseizoen van Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen…

by redactie on 22 augustus 2023

in Waddinxveen

En hoe!! Vijf energieke, vrolijke en zeer enthousiaste meiden uit Nijmegen vormen samen de band ‘Bootleg Betty’. Deze formatie deinst er niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid dat alles behalve gedateerd is. Zij spelen de sterren van de hemel.

”Opvallend is het vuur dat de dames leggen in hun performance. Muzikaal klopt het aan alle kanten. De nummers zitten lekker in elkaar en de dames beheersen hun instrumenten met verve”, schreef een van de recensenten.

De voorstelling staat in de nieuwe brochure als ‘staconcert’, maar er is wel degelijk een plek om te zitten. Laat dat je dus niet weerhouden! Het spektakel begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 21 euro inclusief een drankje.