Invictus Badminton Club…

by redactie on 16 augustus 2023

in Waddinxveen

De rackets blinken, de shuttles liggen gereed en de spelers staan te popelen om weer de baan op te gaan! Met plezier kondigt Invictus Badminton Club uit Waddinxveen aan dat vanaf volgende week het nieuwe seizoen van start gaat. Een periode vol sportiviteit, plezier en saamhorigheid staat voor de deur, en we nodigen eenieder van harte uit om deel te nemen.

Na een tijd van rust of zomerbadminton om je vaardigheden op peil te houden, kunnen de leden van Invictus BC niet wachten om hun bekwaamheden te tonen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Of je nu een doorgewinterde badmintonveteraan bent of simpelweg nieuwsgierig bent om de sport eens uit te proberen, bij Invictus BC is er ruimte voor eenieder om te genieten van badminton op elk niveau.

Wat kun je verwachten in het nieuwe seizoen:
Competitie: Zeven teams zullen dit seizoen de uitdaging aangaan voor succes. Vanaf half september gaan de eerste wedstrijden van start. Neem een kijkje in onze agenda en kom gerust langs om de sfeer te proeven.

Dynamische Trainingen: Onze trainers Arthur en Stan zullen je begeleiden om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Of je nu droomt van de perfecte ‘drop shot’ of gewoon wilt bewegen en plezier maken, onze trainingen zijn een must.

Gastvrije Atmosfeer: Invictus BC staat bekend om haar warme en uitnodigende sfeer. We organiseren regelmatig sociale evenementen en tijdens onze speelavonden kun je genieten van het badmintonspel en nog veel meer.

Steun voor Jonge Spelers: We zijn er trots op dat we jonge spelers ondersteunen en aanmoedigen. Het nieuwe seizoen zit vol kansen voor jonge enthousiastelingen om zich te ontwikkelen in de sport. Wil je ook een keer meedoen? Meld je dan aan voor een proefles!

Speeltijden en Trainingssessies:
Vrijspelen voor volwassenen: Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom om vrij te spelen op maandag- en donderdagavond in De Duikelaar, waar de banen klaarstaan voor een gezellig potje badminton.
Jeugdtraining: De jeugd kan hun talent ontwikkelen op zaterdagochtend in De Duikelaar, waar enthousiaste coaches hen begeleiden in hun groei als badmintonspelers.
Competitietraining: Voor onze spelers die de competitie aangaan, bieden we training op dinsdagavond in De Duikelaar en op donderdagavond in De Dreef. Zo kunnen ze hun vaardigheden aanscherpen en stralen tijdens wedstrijden.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op:
Voor uitgebreide informatie over lidmaatschap, speeltijden en de sfeer bij de club, breng een bezoek aan onze website op invictusbc.nl. Wil je direct in contact komen, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@invictusbc.nl.