Elke derde zondag van de maand organiseert Boek en Troost het Rouwcafé…

by redactie on 15 juli 2023

in Waddinxveen

Een veilige en welkome plek voor iedereen die door de dood een dierbare moet missen. Of dat nu je partner, ouder, kind, vriend/vriendin is, het Rouwcafé biedt gelegenheid om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten. Aan de hand van een thema, verhaal of gedicht kunnen ervaringen worden uitgewisseld, kun je je eigen verhaal spiegelen aan dat van anderen, kun je dat wat je raakt bespreekbaar maken, dat intense gemis, dat diepe verdriet. Door dat samen te delen, kan het begin zijn van het ervaren van meer rust, van je niet meer zo helemaal alleen voelen.

Het eerstvolgende Rouwcafé vindt plaats op zondag, 16 juli
Het thema voor dit Rouwcafé is: Zomertijd

De zomerperiode kan voor mensen die alleen zijn en/of onlangs een dierbare hebben verloren, een moeilijke periode zijn. Je mist je dierbare en dat besef wordt in deze periode steeds weer bevestigd. Je ziet anderen genieten, je ruikt de barbecue van de buren, je wilt ook in je eigen tuin zitten, maar je voelt je eenzamer dan ooit. Je vraagt je af wat je met jezelf of met je gezin aan moet. Je verdriet kan dan extra voelbaar zijn. In het Rouwcafé van juli bieden we de gelegenheid om met lotgenoten hierover in gesprek te gaan.

Wanneer
Zondag, 16 juli 2023

Aanvang
15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.45 uur)

Waar
Ontmoetingscentrum Van Noord, Lekkenburg 1, 2804 XA Gouda

Kosten
€ 5,00 incl. consumpties

Aanmelden
info@boek-en-troost.nl