Wij maken muziek…

by redactie on 11 juni 2023

in Waddinxveen

Vonk sluit het schooljaar muzikaal af met een reeks voorspeelavonden. Op woensdag 21 juni (19.00 uur) treden de dwarsfluitleerlingen van Jacqueline Dekker op, op vrijdag 23 juni (19.30 uur) zijn de pianoleerlingen van Alie Jongenburger aan de beurt, de gitaarleerlingen van Bob Wijtsma en Tom Palms laten op woensdag 28 juni van zich horen (begin 19.00 uur), op donderdag 29 juni (19.00 uur) spelen de vioolleerlingen van Evelien van der Kamp, en tenslotte zijn klarinet, saxofoon en diverse bandjes olv Bernd Jahn op vrijdag 30 juni vanaf 19.30 uur te beluisteren. Alle voorspeelavonden vinden plaats in de theaterzaal van Cultuurhuys de Kroon en zijn gratis. Mocht je zelf een keer gratis les op een instrument willen krijgen dan ben je welkom op de proeflesdag van Vonk op 1 juli. Meer informatie op www.stichtingvonk.nl

Foto PR Vonk