Heeft u al iemand aangemeld voor de Cultuurprijs Waddinxveen?..

by redactie on 11 juni 2023

in Waddinxveen

Kandidaten aanmelden tot 15 juni 2023

Kent u een persoon, organisatie of groep die zich het afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet voor het Waddinxveense culturele leven? Of wilt u zelf de Cultuurprijs in de wacht slepen? Ga dan naar www.waddinxveen.nl/cultuurprijs. Hier vindt u meer informatie, de voorwaarden en het aanmeldformulier. Op het formulier kunt u aangeven waarom u vindt dat deze persoon, organisatie of groep de prijs verdient.

In 2023 reikt de gemeente Waddinxveen de Cultuurprijs voor de 11e keer uit. Deze prijs is bedoeld voor personen, organisaties of groepen die het afgelopen jaar iets belangrijks hebben gedaan voor het plaatselijke culturele leven. Naast de Cultuurprijs wordt ook een aanmoedigingsprijs uitgereikt. Aanmelden van kandidaten kan tot 15 juni 2023. De uitreiking van de prijzen is tijdens WadCultureel op 8 september 2023.

De Cultuurprijs is bedoeld om het culturele leven in Waddinxveen te stimuleren. De Cultuurprijs bestaat uit een kunstwerk en een geldbedrag van € 750,00. De aanmoedigingsprijs is een geldbedrag van € 150,00.