Steunpunt Midden-Holland, is met spoed op zoek naar zorgvrijwilligers…

by redactie on 18 april 2023

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Hospice Waddinxveen, onderdeel van Steunpunt Midden-Holland, is met spoed op zoek naar zorgvrijwilligers. Na zeven jaar is het hospice in Waddinxveen inmiddels bekend bij de Waddinxveners. We proberen een plek te zijn waar mensen zich thuis kunnen voelen. Als vrijwilliger in een hospice krijg je de kans om een betekenisvol verschil te maken in iemands leven tijdens hun laatste dagen. Om de komende jaren ons werk voort te kunnen zetten hebben we vrijwilligers nodig. Daarom houden we een extra training in juni 2023.

Ben je betrokken, kun je samenwerken, neem je gezelligheid en rust mee, sta je stabiel in het leven en heb je tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!

Is je belangstelling gewekt? Neem contact met ons op. Meld je snel aan vóór 1 mei 2023 en volg de training voor aspirant vrijwilligers in juni, waarschijnlijk week 23. Stuur een mailtje aan Annette via teamondersteuner@steunpuntmh.nl of bel met het hospice via 0182-864176.