Twirlseizoen Illusion van start…

by redactie on 29 maart 2023

in Sport,Waddinxveen

Afgelopen zaterdag 25 maart startte voor Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen een nieuw twirlseizoen met een wedstrijd in Spijkenisse.

De dag stond in het teken van de solisten van Illusion die mee deden op de onderdelen, 1 Baton, 2 Baton, 3 Baton, Kids Twirl, Super-X-strut, Dance Twirl en Duo Twirl en Duo Dance Twirl.
De dag was extra spannend voor Iris van der Loon en Isabel Floor omdat zij voor het eerst gingen deelnemen als solist. Iris met het onderdeel 1 Baton Preteen Beginner. Zij mag de volgende wedstrijd uitkomen in de Novice klasse. Isabel deed knap mee met het onderdeel 3 baton en wist zich gelijk in de Intermediate klasse te plaatsen.

Er werden deze dag ook meerdere podiumplaatsen behaald. Sophie Vermeulen werd 3e op het onderdeel 1 Baton Junior Beginner, Tara Slaman werd 3e op het onderdeel 2 Baton Senior Intermediate en Sophie Vermeulen en Daphne Timmermans werden 1e op het onderdeel Duo Twirling Junior Beginner. Op dat zelfde onderdeel werden Madelon en Ester van Harten 3e in de Senior Beginners klasse. Rosalie van der Kraats werd 1e op het onderdeel Super-X-Strut Junior Novice en 3e op het onderdeel Dance Twirl Junior Novice. Op het onderdeel Duo Dance Twirl werden Djarah en Irine Kleiweg 1e en er was ook een 1e plaats voor Lisa van Dreumel met Kids Twirl in de leeftijd 11-13 jaar. Op het zelfde onderdeel behaalde Meike Marchand een 3e plaats in de leeftijd van 8-10 jaar.

Naast deze prachtige podiumplaatsen werden er ook al plaatsingenpunten voor de Nederlands Kampioenschappen binnen gesleept. Tara Slaman en Sophie Vermeulen wisten dit te behalen met 1 Baton. Knap gedaan van deze meiden.
De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 13 mei in Almere.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl