De genomineerden voor Ondernemersprijs Midden-Holland 2023 zijn bekend…

by redactie on 11 januari 2023

in Waddinxveen


Op 9 januari jl. presenteerden de genomineerden van de Ondernemersprijs Midden-Holland zich in de Bouwacademie in Waddinxveen. Stichtingsvoorzitter René Mascini en wethouder Albert Kerssies verwelkomden de aanwezigen waarna Ramon Looije, directeur van de bouwacademie, meer vertelde over het prachtige nieuwe gebouw en de diverse technische opleidingen waarmee zij regionale bouwbedrijven voorzien van goede leerlingen en, na de opleiding, goede vakmensen. Juryvoorzitter Daniel Westerhuis introduceerde de volledige jury en feliciteerde de kandidaten met hun nominatie en nodigden hen uit zich te presenteren in een pitch.

Foto Ton Bennemeer

De genomineerden in de categorie Detailhandel en Horeca zijn Bremmer Schoenen uit Waddinxveen, Hofje van Jongkind uit Gouda en De nieuwe PolderKeuken uit Stolwijk. Bezorging Zonder Zorgen uit Gouda, Firecom BV uit Lekkerkerk en Vanderloo uit Waddinxveen zijn genomineerd in de categorie MKB.

In de categorie Grootzakelijk zijn Dierenartsenpraktijk Bodegraven uit Bodegraven, DWA BV uit Gouda en Van Noort Bedrijven BV uit Waddinxveen genomineerd.

Om, naast de schriftelijk aangeleverde informatie en de pitches, een goed beeld van de genomineerden te krijgen, zal de jury de komende tijd alle bedrijven bezoeken. Tijdens deze bezoeken kunnen de genomineerden laten zien waarom juist zij dé ondernemer van het jaar moeten worden. Op 30 januari 2023 worden tijdens een feestelijk event in de Goudse Schouwburg de winnaars bekendgemaakt.

Kaarten voor het event op 30 januari en meer informatie over de Ondernemersprijs Midden-Holland op www.ondernemersprijs-mh.nl. De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas i.s.m. de gemeenten georganiseerd.