Laat in 2023 je creatieve vonk vlammen…

by redactie on 8 januari 2023

in Ingezonden berichten,Waddinxveen


Begin een nieuw jaar vol creativiteit bij Vonk. Pak je gitaar (of saxofoon of viool) uit de kast en doe een opfriscursus van 10 lessen, of laat je droom uitkomen en schrijf je in voor een eerste kennismakingscursus van 4 lessen voor zang of elk ander instrument. Daarvoor krijg je een gratis huurinstrument mee naar huis. Kleuters krijgen gedurende 8 weken hun eerste pianolessen op woensdagmiddag (start 18 januari, 15.30 – 16.10 uur). Op woensdag worden er ook dwarsfluitlessen en gitaarlessen in BSO Traingel gegeven.

Voor de tekenaars start op 2 februari een nieuwe cursus Botanisch Tekenen van 10 lessen op donderdag van 13.00 – 15.30 uur bij Annemarie van Hooff. Of pak vanaf 26 januari bij deze docente nog de laatste module mee van de Top3Cursus met 5 schilderlessen op donderdagavond (19.30 – 21.30 uur).

Gevorderde cursisten zijn welkom bij Carina Mathots cursus Modern Schilderen (10 lessen vanaf dinsdagmiddag 31 januari). En wil je alles weten over Kunst en geluk? Volg dan vanaf 26 januari op donderdagochtend de lezingencyclus van 8 lezingen en een dagexcursie bij Carina Mathot.

Laag inkomen? Met de RBMA extra vergoeding van de gemeente kunnen cursisten tot 18 jaar gratis les bij Vonk krijgen. Ben je ouder en val je onder deze regeling dan krijg je 50% korting – informeer erover bij Vonk. Alle lessen vinden plaats bij Vonk in Cultuurhuys de Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen. Alle informatie en inschrijven via www.stichtingvonk.nl, of bij Vonk van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur, telefoon 0182-614422.