Spannende thriller in De Kroon…

by redactie on 28 december 2022

in Waddinxveen

Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein vertoont woensdagavond 11 januari de spannende thriller The Courier. Het is het waargebeurde verhaal van de onopvallende Britse zakenman Greville Wynne (gespeeld door Benedict Cumberbatch), die wordt gerekruteerd tijdens een van de grootste internationale conflicten in de geschiedenis.

In opdracht van de Britse geheime dienst MI-6 en een CIA-agent (Rachel Brosnahan), vormt hij een geheim, riskant partnerschap met Sovjetofficier Oleg Penkovsky (Merab Ninidze). Hun missie: belangrijke informatie verzamelen die nodig is om een nucleaire confrontatie te voorkomen en de Cuba-crisis te beëindigen.

Wynne komt terecht in een levensgevaarlijke operatie waarin elke stap die hij zet wordt gevolgd en niemand te vertrouwen is.

De film begint op kwart over acht en de toegangsprijs is 9,50 inclusief een kopje koffie of thee.