Kerstmiddag voor ouderen…

by redactie on 29 november 2022

in Ingezonden berichten

De PCOB Waddinxveen organiseert op 15 december een kerstmiddag voor ouderen en alleen gaande. De middag begint om 14:00 uur en eindigt om ongeveer 19:00 uur. In de hal van de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3, 2742 DJ Waddinxveen bent u van harte uitgenodigd. Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen met een kop koffie en met iets lekkers erbij.

Het kerstevangelie wordt door middel van de Rembrandt-Bijbel vertelt, en de samenzang zal zeker niet ontbreken. Tijdens de pauze is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De middag wordt afgesloten met een uitgebreide broodmaaltijd.

U kunt zich opgeven bij Ad van den Assem, tel. 0653271925 of e-mail aasem@hetnet.nl. We vragen u om dat uiterlijk voor 13 december te doen. Om alles naar behoren te kunnen regelen zijn er kosten aan verbonden. De kosten voor deze middag zijn € 22.50 p.p. Het rekeningnummer is N12 RABO 0157 5822 56 t.a.v PCOB afd. Waddinxveen, onder vermelding “Kerstmiddag 2022”