Martijn Crins in theater De Kroon…

by redactie on 16 november 2022

in Waddinxveen

Op zaterdag 19 november staat Martijn Crins met zijn voorstelling Mesthoop in theater De Kroon in Waddinxveen. Martijn Crins won de Jury- en Publieksprijs op het Cameretten Festival en ging weer weg. De tijd was niet rijp. Een flinke zoektocht volgde.

Via theater, film, televisie, muziek en natuurlijk de nodige kroegen, voetbalkantines, natuurgebieden, hoogvlaktes, thuissituaties en gemoedstoestanden, is hij weer terug. In Mesthoop gaat Martijn Crins op zoek in de drek. Want daar is het te doen. Tot zijn strot in de mest toont de mens zijn ware gelaat. Dus poert hij er met plezier op los. Ongemakken, drijfveren en driften, het komt allemaal voorbij. En dat is maar goed ook. Hoe meer mest, hoe vruchtbaarder de grond.

Altijd op weg, altijd op zoek, zijn leven is een grote try-out en daar bent u getuige van. Martijn Crins (Leveroy, 1984) studeerde aan de Academie voor Drama. Hij won in 2009 de jury en publieksprijs op het Camaretten Festival. Vervolgens speelde hij voor diverse theatergezelschappen, in films en series.

De voorstelling begint om 20.15 uur. Tickets kosten € 18,00 inclusief een drankje en zijn verkrijgbaar op www.cultuurhuysdekroon.nl of aan de balie van het Cultuurhuys.