16 september start de Introductiecursus Twirlen…

by redactie on 1 september 2022

in Sport,Waddinxveen

Vanaf vrijdag 16 september organiseert Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen in TOOS Plaza aan de Staringlaan 18, de introductiecursus Twirlen.

Twirlen is een veelzijdige, creatieve en uitdagende sport waarbij we dansen, met lenigheid en acrobatiek bezig zijn, nieuwe Twirltechnieken (draaien, rollen, gooien en zwaaien van de baton) leren en aan de slag gaan met sprankelende routines op verschillende thema’s en muziek. Allemaal uitgevoerd in schitterende pakjes op wedstrijden en uitvoeringen.

Wil jij of je kind kennis maken met een leuke sport, zonder gelijk vast te zitten aan een lidmaatschap, dan is de introductiecursus Twirlen wat voor jou! Het is voor meiden en jongens vanaf 6 jaar en de kosten zijn €30,-. De cursus wordt afgesloten met een klein optreden voor alle familie en vrienden op vrijdag 21 oktober.

Aanmelden kan via www.twirlafdelingillusion.nl/aanmelden Kan je niet deze introductiecursus, maar wil je toch een lesje Twirlen volgen? Dat kan! Volg twee gratis proeflessen op de vrijdag tijdens onze reguliere lessen. Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl