Fiets en spaar mee voor Souburgh…

by redactie on 30 augustus 2022

in Waddinxveen

Nog minder dan een maand te gaan! Heb jij je al aangemeld voor We Bike 4 Alzheimer op 24 september, Burendag? Tijdens deze benefiet(s)actie rij jij een schitterende route langs Souburgh. Zorgpartners organiseert dit bijzondere fietsevenement om aandacht te vragen voor haar cliënten met dementie. Kijk op www.webike4alzheimer.nl voor alle informatie en sponsor Souburgh of Thuiszorg. 
 
Goed voor doelen… 
Ieder centrum en onderdeel spaart voor een doel ter bevordering van de leefomgeving of het welzijn van de cliënten. Souburgh spaart voor een belevingstuin en duofiets. Thuiszorg spaart voor de Raizer II, een mobiele hefstoel waarmee iemand die is gevallen gemakkelijk van de grond kan worden opgetild. Deelname kost € 15,- per persoon. Dit bedrag is bestemd voor het doel dat jij via het inschrijfformulier op de website kiest.

Feest voor iedereen… 
Praktisch iedereen kan deelnemen aan de grootste benefiet(s)actie van Zorgpartners. De langste route is ongeveer 90 kilometer. Deze bestaat uit drie verschillende routes van ongeveer 30 kilometer die ook elk afzonderlijk gereden kunnen worden. Daarnaast zijn er ook routes dichterbij de centra en onderdelen van Zorgpartners uitgestippeld. Meedoen is mogelijk op de fiets, tandem, duofiets, rolstoelfiets, riksja, scootmobiel, met de rollator of in een rolstoel. We Bike 4 Alzheimer is dus geen wedstrijd maar een gezellig uitstapje op wielen voor jong en oud(er). 
 
Meld je aan! 
Meld je aan via www.webike4alzheimer.nl en fiets solo, samen met familie en/of vrienden of via een interessant sponsorpakket met collega’s in een bedrijventeam mee. Op de dag zelf vinden er onderweg, bij de stempelposten, allerlei leuke activiteiten plaats en zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar. 

Rij je mee voor de cliënten met dementie of een andere reden hebben waarvoor zij onze zorg nodig hebben?