Van alles bij Vonk…

by redactie on 27 juni 2022

in Waddinxveen

Aan het eind van het schooljaar is het nog een paar keer flink vlammen bij Vonk. De cursisten schitteren in voorspeelavonden (begin 19.00 uur) voor dwarsfluit op 1 juli, piano op 5 juli en voor saxofoon/klarinet met bands op 7 juli, voor viool op 2 juli om 12.00 uur. Alle concerten vinden plaats in Cultuurhuys de Kroon en zijn gratis te bezoeken. Zin om zelf een instrument uit te proberen? Meld je dan nog snel aan voor een gratis proefles op zaterdag 2 juli door een mailtje met je naam, leeftijd en telefoonnummer te sturen naar info@stichtingvonk.nl.

Op de vernieuwde website van Vonk vind je alle instrumenten. Kies jij voor zang? Dan krijg je straks een gratis proefles van de nieuwe zangdocente Danique van der Vlugt (bekend van o.a. Kuzko en Dragonfruit). Op vrijdag 1 juli zijn er gratis proeflessen voor gitaar en dwarsfluit in BSO Park Triangel (14.30 – 17.00 uur), ook voor kinderen die niet op de BSO zitten. Aanmelden eveneens via een bericht met jouw gegevens naar info@stichtingvonk.nl. Kijk voor alle informatie op de nieuwe website www.stichtingvonk.nl.