ParkPret 2022: groot spektakel…

by redactie on 10 april 2022

in Waddinxveen

Na twee jaar afwezigheid is Park Pret in Waddinxveen weer terug van weggeweest. Op woensdag 27 april is het Burgemeester Warnaarplantsoen van half tien ’s morgens tot half elf ’s avonds decor van een groots spektakel om Koningsdag te vieren. Naast een spetterend podiumprogramma, de leukste attracties, activiteiten, demonstraties en kraampjes is er dit jaar ook een Bevrijdingsontbijt en een aubade.

Om acht uur start het Bevrijdingsontbijt. Alle Waddinxveners zijn welkom om aan tafel met elkaar in gesprek te gaan over vrijheid en onvrijheid. Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot en met 21 april.
Ook dit jaar wordt het weer één groot spring- en speelfestijn in het park! De jeugd kan zich uitleven op de vele springkussens, de uitdagende stormbaan, de unieke Nick Jr. Playtrailer en in een peddelbootje op de vijver. Tussen tien en vijf uur kan onbeperkt gebruik worden gemaakt van alle attracties op vertoon van een polsbandje. Deze zijn verkrijgbaar voor twee munten bij de kassa’s op het terrein.

Op het podium zijn naast onder andere Studio Da Danza en Popschool Waddinxveen, een spetterende Illusieshow voor Kids en DJ Jan Smit te bewonderen. Het avondprogramma wordt verzorgd door Rolling Piano en DJ Jurgen.

Tijdens ParkPret wordt betaald met munten. Deze kosten €1,10 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de kassa’s op het terrein. Betalen kan met pinpas of contant geld. Aangeschafte munten zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Het meebrengen van eigen alcoholische dranken is tijdens ParkPret niet toegestaan.