Muzieklessen in BSO Park Triangel…

by redactie on 19 maart 2022

in Waddinxveen

Vanaf april organiseert Vonk in samenwerking met BSO Park Triangel muzieklessen. Er is een aanbod voor kinderen vanaf 4 jaar, ook als ze niet op de BSO zitten. Op dinsdag 5 april starten 10 lessen Kleutermuziek en voor kinderen van 6 t/m 8 jaar 10 lessen BasisMuziek inclusief een melodica. Wil je dwarsfluit leren spelen? Dan zijn de blokken van 6 lessen vanaf woensdag 6 april iets voor jou: kinderen van 6 en 7 jaar krijgen les van 14.30 – 15.15 uur, vanaf 8 jaar van 15.15 – 16.00 uur. Voor gitaarles kan je voor een beginnerscursussen in alle leeftijden terecht vanaf vrijdag 8 april. De kinderen krijgen voor de gehele lesperiode een dwarsfluit of gitaar mee naar huis. Voor kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar komt er een cursus Kizomba. Met slag- en ritme-instrumenten en dans beleef je met je hele lijf de ritmes van deze van oorsprong Afrikaanse muziek. De lessen worden gegeven in BSO Park Triangel, Parklaan 5. Alle informatie en inschrijven via www.stichtingvonk.nl

Foto: PR Vonk