Promoties voor Illusion tijdens eerste twirlwedstrijd 2022…

by redactie on 14 maart 2022

in Sport,Waddinxveen

Afgelopen zaterdag 12 maart had Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxeen, hun eerste wedstrijd van het jaar in Spijkenisse. Tijdens deze Twirlwedstrijd deden bijna alles solisten en twee teams van Illusion mee.

Nadine Bok deed deze wedstrijd voor het eerst mee in de klasse Junior met haar 1 Baton routine en wist zich te plaatsen in de Novice klasse. De andere solisten van Illusion hebben inmiddels wat meer ervaring met de wedstrijden en stonden weer te stralen op de vloer.

Er werden dan ook mooie resultaten behaalt, welke helaas nog zonder prijsuitreiking, aan het einde van de dag bekend werden gemaakt door de trainsters. Irine Kleiweg (1 Baton Adult) en Madelon van Harten (Dance Twirl Adult) behaalden allebei een promotie. Irine naar de Intermediate en Madelon naar de Beginners. Ook waren er deze dag plaatsingspunten voor het NK Twirlen voor Madelon van Harten met 1 Baton (Adult Beginner), Tara Slaman 2 Baton (Adult Intermediate) Irine Kleiweg Super X Strut (Adult Beginner) en Dione van der Greft Dance Twirl (Adult Intermediate). Team A en B wisten deze dag een 2e plaats te behalen met hun Superhelden en Bioscoop thema.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl