Zien en doen bij Vonk…

by redactie on 11 maart 2022

in Waddinxveen


De cursisten van docente Annemarie van Hooff vertonen voor het eerst weer hun werken in de vitrines en gangen van Cultuurhuys de Kroon. Geïnspireerd door kunstrichting Cobra zijn kleurrijke schilderijen gemaakt die de kijker verwonderen en vrolijk stemmen.

De tentoonstelling opent op 17 maart haar deuren, de openingstijden zijn gelijk aan die van de bibliotheek. In de tentoonstelling zijn ook tekeningen van de deelnemers aan de cursus Botanisch Tekenen te zien. Deze cursus krijgt een vervolg van 7 lessen vanaf donderdag 24 maart (13.00 – 15.30 uur) waarvoor beginners en gevorderden kunnen inschrijven.

Muziek op schoot start op dinsdagochtend 29 maart met een nieuwe cursus van 5 lessen voor de kleinste ‘doeners’ – kinderen van 4 maanden tot 4 jaar, samen met een (groot-) ouder. Meer informatie op www.stichtingvonk.nl of via 0182-614422 (ma t/m vr 13-17 uur).

Foto: PR Vonk