Kijk binnen bij de duurzame woning van Halvard Jan…

by redactie on 8 maart 2022

in Waddinxveen

De huiseigenaar leidt je rond tijdens de thematours van de Duurzame Huizen Route. Huiseigenaar Halvard Jan Hettema uit Waddinxveen vertelt op zaterdag 12 maart over zijn energiezuinige jaren ’70-woning. De zogenaamde thematour is een bezoek en rondleiding bij een duurzaam huis, over een specifiek thema. Huiseigenaren vertellen vanuit hun eigen ervaringen hoe zij hun woning duurzaam hebben aangepast. Inwoners uit Waddinxveen zijn van harte welkom om ideeën op te komen doen en al hun vragen aan Halvard Jan te stellen. Inschrijven is gratis en kan vanaf via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Halvard Jan vertelt zaterdagmiddag om 14:00 uur over zijn energiezuinige jaren ’70-woning in Waddinxveen. Zijn woning is een mooi voorbeeld van hoe je met verschillende maatregelen steeds meer energie bespaart. “Tijdens de rondleiding vertel ik over de zonnepanelen, de vloer-, dak- en muurisolatie en ons luchtzuiverende en isolerende groendak. Ook licht ik graag toe hoe wij het hebben aangepakt met de financiering en duurzaamheidslening”, aldus Halvard Jan.

Gratis inschrijven voor de thematour
In maart en april vinden in heel Nederland thematours plaats. Tijdens een thematour leiden huiseigenaren bezoekers rond in en om hun woning. Ze vertellen enthousiast hoe zij het verduurzamen van hun woning hebben aangepakt. Waddinxveners zijn van harte welkom om ideeën op te doen. Schrijf je gratis in via www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Duurzame Huizen Route
De thematours zijn onderdeel van de Nationale Duurzame Huizen Route: een onafhankelijk platform voor iedereen met interesse in duurzaam wonen en (ver)bouwen. De thematours worden mede mogelijk gemaakt door de provincies Fryslân en Zuid-Holland en 43 gemeenten, waaronder gemeente Waddinxveen. Zij moedigt inwoners aan om op een laagdrempelige manier kennis te maken met duurzaam wonen.