Danielle Schel is terug met OK en Dennis Kolen speelt nieuwe nummers in De Kroon…

by redactie on 20 februari 2022

in Waddinxveen


Met haar nieuwe voorstelling OK is Danielle weer terug in De Kroon. Een echte Daniëlle avond zal het worden, want OK bevat een keuzepakket aan grillige verwachtingspatronen, zoals: veelbelovend, hysterisch, onzeker, hilarisch, geil, briljant en tegelijkertijd afschuwelijk, geniaal. Met haar betoverende liedjes, en onverwacht hilarische sketches zal Daniëlle haar uiterste best doen om aan al je verwachtingen te voldoen. Het zal een avond worden vol hysterische karakters en tenenkrommende onderwerpen! Verfrissend en tegelijkertijd vernieuwend. De pers is ook over deze voorstelling weer meer dan lovend. ‘Ze blijft onvoorspelbaar tot de laatste seconde’, zo schreef De Volkskrant. Zaterdag 5 maart, 20.15 uur. Er zijn nog plaatsen.

Op zondag 6 maart speelt Dennis een soloshow in De Kroon. Het nieuwe album komt 25 februari uit. Nummers van de nieuwe plaat worden voor het eerst live uitgevoerd. ‘Wilderness’ heet het nieuwe album van Dennis Kolen, waaraan zijn nieuwe voorstelling is opgedragen. Dit nieuwe album werd tijdens de lockdowns van ‘20/’21 volledig thuis opgenomen. Alle instrumenten op het album, werden door hem zelf bespeeld. ‘Wilderness’ vat de sfeer van een artiest alleen in zijn huis, met zijn gitaar en een piano, terwijl de wereld dicht is. Een mooie, ingetogen solovoorstelling van deze veelbelovende singer/songwriter, die zijn muzikale carrière begon als frontman van de Rotterdamse band Wyatt. Genieten dus van een ongetwijfeld heerlijke, onverwachte muziekmiddag. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurhuysdekroon.nl