Hartverwarmende actie van leerlingen van De Goudse Waarden voor het Leger des Heils…

by redactie on 23 december 2021

in Regio

De dak- en thuisloze mensen die door het Leger des Heils worden opgevangen werden vandaag verrast door de leerlingenraad van De Goudse Waarden. Leerlingen hebben meegedaan aan een inzameling van artikelen en levensmiddelen voor deze actie. Er zijn 46 kerstpakketten overhandigd.

Met deze actie wil De Goudse Waarden de liefde aan de medemens laten zien die het, in deze tijden, wat moeilijker heeft. Mensen die eenzaam zijn of geen thuis hebben kunnen een steuntje in de rug gebruiken. Tenslotte heeft iedereen recht op dat stukje feestvreugde rond de kerstdagen.

”Fantastisch om te zien hoe onze leerlingen zich in hebben gezet. Geweldig voor onze medemens maar ook geweldig dat we onze leerlingen bewust kunnen maken van het geven om een ander”, aldus Ben Krijgsman, adjunct-directeur bij De Goudse Waarden. Aandacht hebben voor een ander vinden wij als school belangrijk.

De kerstpakketten zijn door onze leerlingen bij de ingang van het Leger des Heils afgegeven om dit zo coronaproef mogelijk te doen. Met de actie wenst De Goudse Waarden haar dierbaren een fijne kerst.

Over De Goudse Waarden
De Goudse Waarden is een christelijke school. Dit betekent voor ons dat iedereen op onze school erbij hoort, meetelt en zichzelf mag zijn. Onze missie bestaat uit drie kernwaarden die ons elke dag helpen met ons doel: samen een betere wereld bouwen.