Rachel Croft opnieuw in De Kroon…

by redactie on 3 december 2021

in Waddinxveen


De Britse singer-songwriter Rachel Croft is op zondagmiddag 12 december opnieuw te beluisteren in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Haar show in kerstsfeer staat in het teken van haar in 2020 verschenen kerstplaat The North Star. Haar liedjes zijn vaak geïnspireerd door Keltische melodieën met doordachte teksten van Joni Mitchell, Sandy Denny en Matt Corby, die vertellen over haar ervaringen in de historische stad York.

Rachel Croft, geboren in Nottingham, ontwikkelde zich tijdens haar studie in York als zeer getalenteerde singer-songwriter met wortels diep in de volksmuziek en kunst. Tijdens haar universiteitsjaren leerde ze zichzelf gitaar spelen. Zij wordt momenteel gezien als een van de talenten uit Engeland. Croft treedt regelmatig op in Nederland.
Het optreden begint om drie uur en de toegang kost 17,50 inclusief drankje.