Sinterklaas volop in de problemen…

by redactie on 29 november 2021

in Waddinxveen

Vol spanning zaten de kinderen en muzikanten van Vonk in de theaterzaal van Cultuurhuys de Kroon klaar om Sinterklaas te ontvangen. Toen hij er eindelijk was mocht hij niet naar binnen. Want toen ook de Goedheiligman een corona-check moesten laten doen bleek dat hij zijn mobieltje kwijt was. En geen Piet die hem kon helpen met zoeken! Die waren allemaal in de haven om de cadeaus voor de kinderen uit het schip te halen. Op goed geluk belde directeur Ingrid Ranftl van Vonk naar de mobiel van Sinterklaas om hem zo op te sporen: en ja hoor, vanuit de grote juten zak van Sinterklaas hoorde iedereen hem overgaan. Probleem opgelost! Na een korte herhaling van de maatregelen uit de persconferentie van het Sinterklaasjournaal (pepernoten vangen! Veilige afstand van de Sint! Luid zingen!) beleefde Sinterklaas tenslotte een hele fijne middag met al de zingende en musicerende kinderen. De hoop is dat hij straks ook bij de kinderen thuis mag komen om cadeautjes te brengen. Met of zonder corona-check.