Nabil opnieuw in De Kroon…

by redactie on 22 november 2021

in Waddinxveen

Cabaretier/theatermaker Nabil Alouad Ayad staat zaterdag 4 december opnieuw in Cultuurhuys De Kroon. Na Tijdmachine en Monopoly vraagt hij zich in zijn derde programma Absurd af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken. Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, ‘speelt’ de beatbox, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer. Het kenmerk van beatbox is het door impulsgeluiden nadoen van percussie. Daarbij houdt men de microfoon met beide handen tegen de lippen aan om ook met de ademhaling geluiden te kunnen voortbrengen. Nabil is daarin kampioen.

Nabil Aoulad Ayad (37) werd geboren te Waalwijk en wist al vrij snel dat hij entertainer wilde worden. Hij was vroeger niet weg te slaan bij de talentenjachten op school en groeide op met de grappen van Hans Teeuwen en Theo Maassen, die later zijn grote inspiratiebron werden op het gebied van cabaret.

De voorstelling begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 19,50 euro, inclusief drankje.