Handsome Poets opent seizoen van De Kroon…

by redactie on 23 september 2021

in Waddinxveen

De Goudse band Handsome Poets komt zaterdag 2 oktober naar De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen. Eindelijk is het weer zo ver! De theaters gaan weer open. Onder de titel Lieve Schatten geven de Gouwenaars een staconcert.

Tien jaar na hun ontmoeting en vele hits, radio- en tv-optredens en festivals later, maken de leden van de Handsome Poets de balans op. Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire. Ze hebben alle grote festivals platgespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Maar uiteindelijk zijn en blijven de Handsome Poets gewoon die lieve schatten van tien jaar geleden. Ze hebben zich nooit druk gemaakt over hun imago, dure studio’s of schrijfsessies in Londen of L.A.

Zonder vooropgezet plan zijn ze opeens tien jaar verder. Ze willen gewoon hun eigen liedjes schrijven en spelen, en omdat het kan, soms die van anderen. Tim, Nils, Daniël en Erik gaan na hun succesvolle clubtour nu het theater in. Het optreden begint om kwart over acht. De toegangsprijs is 22,50 euro, inclusief pauzedrankje. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurhuysdekroon.nl