Denk jij na over toekomstig onderwijs? Wij ook…

by redactie on 16 september 2021

in Ingezonden berichten

Cadans is een Integraal Kind Centrum (IKC) voor 0 tot 13 jaar met een geïntegreerd programma van onderwijs en kinderopvang. We streven naar het ‘beste onderwijs en service’ voor kind en ouder. We bereiden kinderen voor op de toekomst in kennis, vaardigheden, talent- en identiteitsontwikkeling (www.cadans.nl).

Om IKC Cadans in Waddinxveen mogelijk te maken dienen we bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) ‘interesse’ aan te tonen van ouders met kinderen van 2, 3 of 4 jaar, wonend in een straal van 6 km.

Een zgn. ‘ouderverklaring’ geef je aan DUO https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/75. Je logt in met je DigiD (handig is de gratis DigiD app), vult in en verzend. Let op: DUO vraagt het BSN-nummer van jouw kind.

Dit is vrijblijvend, anoniem en geen inschrijving voor de school, wel een steun voor IKC Cadans!

Win actie:

Doe mee en stuur een email naar: info@cadans.nl o.v.v. ‘win-actie, IKC Waddinxveen naam, adres en telefoonnummer’. Bewaar een foto of printscreen van jouw ouderverklaring ( = je bewijs). Als er op 15 oktober voldoende ouderverklaringen bij DUO binnen zijn verloten we een “Babboe Mini E”.

IKC Cadans, onderwijs beweegt ons! Beweeg je met ons mee?