Online ‘Ouderschap en Hechting met je baby’ – voor aanstaande ouders in Waddinxveen…

by redactie on 27 augustus 2021

in Waddinxveen

Op dinsdag 12 oktober 2021 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Waddinxveen de informatiebijeenkomst Ouderschap en Hechting met je baby. Deze is bedoeld om zwangere vrouwen en hun partners voor te bereiden op het ouderschap.

Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Iedereen gaat daar op zijn/haar eigen manier mee om. Deze interactieve bijeenkomst helpt je voorbereiden op het ouderschap.

Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven eruit te zien met een baby? Hoe houd je aandacht voor je relatie? Wat zijn de verwachtingen over het ouderschap en jullie baby? Hoe kan je je baby vóór en na de geboorte beter leren kennen, betekenis en ontstaan van hechten? Signalen van de baby herkennen. Allemaal onderwerpen waar we met elkaar over in gesprek gaan. Jullie zijn van harte welkom!

De informatiebijeenkomst vindt online plaats via Zoom op dinsdag 12 oktober 2021 van 19.00 – 21.00 uur. Deze bijeenkomst is gratis!

Aanmelden kan via www.cjgwaddinxveen of www.cjgcursus.nl