Toos start weer met sportseizoen…

by redactie on 21 augustus 2021

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Op dit moment genieten de meeste leden en docenten van een welverdiende vakantie. Af en toe word er nog een les gegeven in TOOS Plaza.

Vanaf maandag 30 augustus gaan alle lessen voor kinderen en volwassenen weer van start. Je kan dan weer bij TOOS terecht voor één of meer uurtjes sportieve ontspanning per week. Totaal wordt er per week ruim 100 uur sport bij TOOS aangeboden in 70 verschillende lessen. TOOS heeft al bijna 600 sporters die elke week een uurtje of meer komen sporten.

Zo is er voor elke leeftijd (van 1 tot en met circa 70 jaar) wel wat bij. Gekozen kan er worden uit een van de circa 70 verschillende lesuren die er worden gegeven. Zo biedt TOOS; Recreatief Turnen voor jongens/meis­jes/da­mes en heren. HIIT voor dames en heren. Volleybal voor dames en heren. JazzDans /Streetdance /Hiphop voor meisjes, dames en ook heren. En voor de allerkleinsten onder ons is er Ouder- en kindgym, Jazztiek, Baltiek, peuter/Kleuterdans en Kleu­tergymnastiek. Voor de tieners is er natuurlijk trampoline springen, streetdance en Hip Hop. Ook dit jaar natuurlijk weer Twirlen onder leiding van de oud wereld kampioene Renske Luijendijk.

Over een week staan de gediplomeerde en /of gekwalificeerde TOOS-leiding weer helemaal fit en goed uitgerust te popelen om aan een nieuw seizoen te beginnen.

Ik stel ze even aan u voor:
Dans: Anoushka Lieveld, Carley Jansen, Ema Blijleven, Jara Bitter, Judith van Zwet, Margreet Zuiddam en Myrna Vring.
Gym/Turnen: Alouette van Agten, Anouk Knijnenburg, Ayla Uiterdaal, Ilse van der Voort, Mandy Steenkamer, Kayleigh ter Morshuijzen, Sandra de Klerck, Simone van Vliet, Stephanie Hofman, Anton Stoter, Arco Zwijnenburg, Daan Koedoot, René Kleiweg, Michel Brand, Rene Kleiweg, Sietse Siersema, Willem Jan Kerkhoven.
Twirl: Dione van der Greft, Jorien Hofman, Maaike Luijendijk, Madelon van Harten en Renske Luijendijk.
Sport: Sandra de Klerk, Stephanie Hofman en Bianca Spaans.

In het nieuwe seizoen, wordt een nieuw lesrooster aangehouden. Alle lessen worden gegeven in het eigen “home“ van TOOS “TOOS Plaza” aan de Staringlaan 18. Er zijn ook nieuwe lessen in TOOS Plaza, kijk daarvoor op het rooster. Wie vragen heeft over een van de lessen bij TOOS of een uitge­breid lesrooster wil hebben, kan bellen met (0182– 640277 of 613839), stuur een whats-app bericht naar 0638784730, of kijk op de website van TOOS: www.tooswaddinxveen.nl.

Alle nieuwe leden mogen in ieder geval 2 keer gratis op proef mee doen.
Tot snel!