Cursus Peuter in zicht

by redactie on 19 augustus 2021

in Waddinxveen

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Waddinxveen organiseert de cursus ‘Peuter in Zicht’ voor ouders met kinderen van 1,5 tot 4 jaar. De cursus start op dinsdag 31 augustus 2021.

In deze interactieve cursus van vier bijeenkomsten leer je over de ontwikkeling van je peuter en wat je wel en niet kunt verwachten van een kind van die leeftijd. Ook leer je hoe je grenzen stelt en hoe je reageert op het peutergedrag.

Vragen die aan de orde komen zijn: Hoe verloopt de ontwikkeling van peuters, hoe steun ik mijn kind en bied ik veiligheid, hoe geef ik mijn kind complimenten en leer ik haar/hem gewenst gedrag en stel ik op een positieve wijze duidelijke regels en grenzen?

Tijdens de cursus krijg je tips en handvatten en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere ouders over het opvoeden van peuters.

De cursus vindt plaats op dinsdag 31 augustus, 7, 14 & 21 september 2021 van 19.30 – 21.30 uur in Wingerd, Wingerd 45 te Waddinxveen. De cursus kost € 20,00 per persoon. (ouderparen 10% korting)

Ga voor meer informatie of aanmelden naar www.cjgcursus.nl of www.cjgwadddinxveen.nl.