Start training “Werken met Eigen Ervaring” bij Stichting KernKracht..

by redactie on 9 augustus 2021

in Ingezonden berichten,Regio

Heb je een psychische kwetsbaarheid en wil je leren om je eigen ervaring in te zetten? Kom je straks ons team ervaringsdeskundigen versterken? Dit najaar start een nieuwe training “Werken met Eigen Ervaring”. Dit is een training van 12-16 wekelijkse bijeenkomsten van 3 uur. Deze training is voor mensen met ervaring in de GGZ, verslaving en maatschappelijke opvang. De training is erop gericht om iets positiefs te doen met deze ervaringen. Kernkracht biedt de training kosteloos aan. Voorwaarde is dat je je als vrijwilliger bij Kernkracht in gaat zetten. Vrijwilligers krijgen hierdoor werkervaring, een leuk team om in samen te werken, begeleiding (intervisie) plús een vrijwilligersvergoeding voor terug.


Woon je in de gemeente Zuidplas, Krimpenerwaard, Waddinxveen of Bodegraven-Reeuwijk, wil je je inzetten om anderen te helpen, open zijn over je psychische kwetsbaarheid, kun je goed reflecteren op je eigen herstelproces en ervaringen uit het verleden en wil je deel uitmaken van een groep die elkaar begrijpt, stimuleert en inspireert? Neem dan contact op met Maartje Weeda, projectmedewerker Herstel & Ervaringsdeskundigheid, mweeda@kernkracht.nl Meer informatie kun je vinden op www.kernkracht.nl