Online interactieve trouwbeurzen bieden stellen inspiratie…

by redactie on 15 maart 2021

in Ingezonden berichten

De trouwbranche verwacht een heel druk 2022. Veel nieuwe trouwdata worden immers voor dat jaar gepland en reeds in 2021 geplande data worden ernaar doorgeschoven. In de hoop, en eigenlijk ook wel de verwachting, dat corona door vaccinaties en sneltesten onder controle is. De vraag naar bijvoorbeeld die ene lieve trouwambtenaar, leuke fotograaf en creatieve weddingplanner neemt dan ook toe. Wie zeker wil zijn van hun diensten kan maar beter vroeg beginnen met de voorbereidingen. Maar hoe doe je dat in coronatijd?

Omdat er voorlopig geen trouwbeurzen op locaties kunnen worden gehouden waar je naartoe kunt gaan om leveranciers te ontmoeten, komt TopTrouwSpecialisten.nl met een goed alternatief. Via dit online platform kunnen aanstaande bruidsparen de specialisten tóch zien, horen en spreken. Daarvoor zijn zij op de TopTrouwAvonden 22 maart, 12 april en 17 mei tussen 18.30 en 21.30 uur via laptop, tablet en mobiel welkom. Gewoon vanuit huis op de bank, in de luie stoel, op ’t werk of onderweg; het maakt niet uit waar zij die avonden inloggen om in contact te komen met verschillende leveranciers. Zij laten de aanstaande bruidsparen waar dan ook graag zien en horen welke mooie producten en interessante diensten ze kunnen bieden en beantwoorden meteen alle vragen. Dit online platform is daarom een mooie en eenvoudige manier om met hen kennis te maken en goede indrukken te krijgen. De stellen boeken hun gratis online bezoeken eenvoudig via TopTrouwSpecialisten.nl. Deelname is uiteraard vrijblijvend.

TopTrouwSpecialisten.nl is een idee van Conny en Arie Pieter van Dijk. Zij organiseren al twaalf jaar trouwbeurzen op verschillende locaties in Het Groene Hart. Conny: ‘Vanwege corona hebben wij de data van onze voorjaarsbeurzen moeten verplaatsen naar het najaar. Daardoor wordt het voor veel stellen met trouwplannen lastig om leveranciers te ontmoeten. Dat lossen we nu dus op met ons online platform. De eerste pilots waren succesvol zodat we op 22 maart kunnen starten.’

Aan de TopTrouwAvonden nemen specialisten uit verschillende trouwbranches deel.

Zij ontvangen de aanstaande bruidsparen tussen 18.30 en 21.30 uur online in hun winkel, kantoor of studio. Wie dat zijn en hoe je met hen via het platform in contact kan komen, valt te lezen op de nieuwe website TopTrouwSpecialisten.nl.

Daar kunnen stellen ook terecht wanneer zij vragen of suggesties hebben. Voor technische ondersteuning is de helpdesk tijdens de ‘Avonden’ via WhatsApp bereikbaar.