Gouds Film Festival verzet naar 3 juli…

by redactie on 1 maart 2021

in Regio

Makers van ingezonden films kregen maandag 1 maart de verlossende mail: verschijnt hun werk wel of niet op het witte doek tijdens het Gouds Film Festival 2021? In totaal 60 films zijn er geselecteerd: 37 in de categorie Beste Filmmaker, 16 in de categorie Jong Talent en 7 in de categorie Goudse Verhalen. Het festival zelf wordt, nu de zalen voorlopig niet open mogen, verzet naar 3 juli. En … de inschrijving voor Goudse Verhalen gaat weer open!

Goudse Verhalen zijn films van (max.) 5 minuten waarin jongeren (t/m 23 jaar) hun Gouda in beeld brengen. Filmervaring is daarvoor niet nodig, speciale apparatuur ook niet; een mobiel volstaat. Alle geschikte 5-minutenfilms worden gepubliceerd op www.goudseverhalen.nl; de beste films gaan door naar het Gouds Film Festival. Er kan tot 1 mei 2021 worden ingestuurd via www.goudsfilmfestival.nl/inzenden.

Filmclub Toverlint organiseert het festival samen met vijf vooraanstaande culturele organisaties in Gouda: de Chocoladefabriek, Cinema Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, Filmhuis Gouda en De Theaterbakkerheij. De trailers van de deelnemende films zijn al te bekijken: www.goudsfilmfestival.nl/trailers.