Webinar Hoe vertellen we het de kinderen…

by redactie on 2 februari 2021

in Ingezonden berichten,Regio

Op woensdag 10 maart 2021 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin de webinar ‘Hoe vertellen we het de kinderen’ voor ouders die gaan scheiden en professionals.

Als je gaat scheiden, dan komt er een moment dat je het aan je kind(eren) moet vertellen. Veel ouders zien hier tegenop. Het is dan ook een ingewikkeld gesprek. Want hoe vertel je het de kinderen? Wat is het beste moment? Welke vragen zullen de kinderen hebben?

Tijdens deze webinar krijgt je handvatten om het gesprek samen voor te bereiden en je krijgt inzicht in welke vragen je kinderen kunnen hebben. Ook is er aandacht voor de periode na het gesprek met je kind(eren). Kortom, alles komt aan bod waardoor jullie op een goede manier aan de kinderen kunnen vertellen dat jullie gaan scheiden.

Deze avond wordt verzorgd door Roosmarijn Groenendijk, scheidingsspecialist en mediator en Lianne Jongsma, pedagogisch adviseur van het Centrum voor Jeugd en Gezin

Praktische informatie: De webinar is op woensdag 10 maart 2021 van 20.00 – 21.30 uur. Meedoen is gratis. Wil je meer weten of deelnemen, ga naar onze website www.cjgcursus.nl.