Online activiteiten stichting Kernkracht…

by redactie on 15 november 2020

in Regio,Waddinxveen

Nu onze activiteiten vanwege de coronacrisis bijna niet meer op locatie mogen plaatsvinden, bieden we diverse online alternatieven aan. Dit zodat mensen toch aansluiting vinden bij de thema’s die op dit moment in hun leven spelen en daar onze ondersteuning bij kunnen gebruiken.
We merken dat juist in deze periode er meer behoefte is aan ondersteuning en dat deze vraag van mensen die ons benadert stijgt. Daarom vinden de meeste van onze projecten nu digitaal plaats, zodat de maatschappelijk en psychische gezondheid voorop blijft staan:

• Digitale Huiskamer; 2 keer per week – iedere dinsdag en donderdag van 13.30-14.30 uur.
• Digitaal ExpEx Ervaringscafé voor jongeren; iedere dinsdag van 14.30-16.00 uur.
• Herstelgroepen; alles vindt waar mogelijk digitaal plaats.
• Straatadvocaat; op telefonische afspraak.
• Onafhankelijke Cliëntondersteuning (OCO); Ondersteuning wat wekelijks te bezoeken is vindt nu voornamelijk telefonisch plaats. Fysieke afspraken zijn wel degelijk mogelijk; met inachtneming van alle regels en na het maken van een afspraak.

Vanuit ons samenwerkingsproject Herstel & Participatie organiseren wij in alle gemeenten in Midden-Holland herstelactiviteiten. Dit zodat inwoners de ruimte krijgen om naar eigen inzicht aan hun mogelijkheden te werken. Gewoon bij hun in de buurt, wel zo fijn en nu ook online! Voor Waddinxveen hebben we specifiek een digitale bijeenkomst met een herstelspel op woensdag 25 november van 11.00-12.00 uur, u kunt ons mailen voor deelname (info@kernkracht.nl)

KernKracht is een belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid. Naast een team van medewerkers wordt er gewerkt met getrainde ervaringsdeskundige vrijwilligers. Wilt u meer informatie over onze activiteiten en/of telefoonnummers van onze medewerkers bezoek onze site www.kernkracht.nl