Oproep nominaties jeugdonderscheiding Waddinxveen…

by redactie on 9 november 2020

in Waddinxveen

Ook dit jaar worden in Waddinxveen jeugdonderscheidingen uitgereikt aan jongeren tussen de 6 en 18 jaar. De onderscheiding is bedoeld voor jeugdige talenten die een bijzondere prestatie hebben verricht op het gebied van sport, cultuur of wetenschap. Ook jongeren die zich belangeloos inzetten voor een mooier, beter of bekender Waddinxveen komen in aanmerking. Iedereen kan een jongere nomineren. Dit kan tot 21 november 2020 via het aanmeldformulier op www.waddinxveen.nl/jeugdonderscheiding.

De gemeente Waddinxveen vindt het belangrijk positieve aandacht aan jongeren te geven en aan hun prestaties. De onderscheiding is bedoeld voor jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Aanmelden kan tot 21 november 2021 via www.waddinxveen.nl/jeugdonderscheiding. Het college van B&W beoordeelt de aanmeldingen en kiest daaruit de jongeren die een onderscheiding verdienen.

Lees meer >>