Sint en Pieten videobellen met 450-500 gezinnen…

by redactie on 9 november 2020

in Waddinxveen

Maar liefst 450 tot 500 gezinnen met kinderen jonger dan 10 jaar die in Waddinxveen wonen gaan zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur videobellen met Sint en Pieten. Aanmelden is nog tot 11 november via www.winkeleninwaddinxveen.nl mogelijk.

Omdat een traditionele intocht met de boot bij de Hefbrug en rijtoer met een bijzondere bus door Waddinxveen niet mogelijk is, heeft Sint een deel van zijn sfeervolle kasteel ingericht als gezellig ‘callcenter’. Zo kunnen Sint en Pieten op veilige afstand toch nog heel veel jonge Waddinxveense gezinnen zien en spreken.

Wie geluk heeft, ontmoet Sint en Pieten in levenden lijve wanneer zij zaterdagmiddag hoogstpersoonlijk de prijzen van een verloting onder alle bellers en de winnaars van de teken-kleur-versier-wedstrijd bij hen thuisbezorgen.

Aanmelden voor een videogesprek is, zolang daarvoor nog plek is in de agenda van Sint en Pieten, tot 11 november mogelijk via www.winkeleninwaddinxveen.nl.De actie ‘Bel-me-Sint-of-Piet’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Waddinxveen en Ondernemers Platform Waddinxveen.